*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A mai trecut 1 an si chiar daca nu am avut sampanie ca anul trecut dar cu siguranta am fost mai multi si mai galagoisi......
    A mai trecut 1 an in care am organizat CE A MAI TARE INTALNIRE REGIONALA DIN TARA ..ne am dat" legal si ilegal am facut miscare la fotbal si la ping pong am mers prin tara am ajutat copii orfani de sarbatori am facut gratare iarna am aparut in revite si la TV ......ce sa zic ...au fost intalniri regionale cu mai putine persoane ca in seara asta ... pentru cei care intrebau ce facem la 2ANI DE LOGAN CLUB PITESTI...radem ,mesterim,ne prostim cum spune vio...)) ...
    LA MULTI ANI
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• eheeee LA MULTI ANI LCP
      Multumim de poze! Frumos, nici frigul nu ne-a tinut departe

Comment

• ca sa fie meniul complet ar trebuii sa treca si bitza pe aici..... sa ne scrie ceva din olanda
        prost.

Comment

• Forza

Multumim pt. poze. Frumusele.
          A fost o ontalnire placuta, in care am mai aflat cate ceva interesant. Practic cam acesta ar fi scopul principal: schimb de informatii, idei, etc. Bineinteles ca tot atat de mult conteaza si relatiile interumane. Fiecare dupa preferinte

Cu siguranta voi reveni mai des si, sper, si cu ceva nou pe masina

Bafta all!!!

Apropos, ma bag si eu la colante. Macar o parte din ele.
          Last edited by metall; 1 November 2010, 13:47. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic
          www.basarabia-acasa.ro

Comment

• Poza spion )
            Attached Files
            sigpic

Comment

• Este Ionut in ''misiune'' :p
              Nu e orice automobil...e LOGAN

sigpic

Comment

• ce sa scriu umflatule?ca nu esti in stare sa faci un titlu cum tre?cum vine aia saptamanala aniversara 2 ani?pai aniversati saptamanal?vio ia masuri cu astia ca nu mai tine.abia aduni 30 masini.pai daca eram eu nu venea nimeni.day-u de cand e cu tinuta..e udercover mereu zici ca il apara pe bush.
                felicitari pt intalnire ,pt organizare.nemaiaparand la intalniri cred ca e mai bine doar sa citesc si ata.oricum o intrebare pt vio,alex si dnf:mai tineti minte acu 2 ani la cornu 4 masini 5 speriati?multa bafta si sa realizati mreu ce va propuneti.ochiu meu va urmareste de aici.
                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• deci acum aniversarea este copleta (aproape ..au mai fost cativa nemotivati)
                  .....lipsea un post " a la bitza" ...
                  ....pletosule te asteptam la carciuma , la palavrageala , acolo nu trebuie sa vii la intalniri ..... e deschis nonstop
                  prost.

Comment

• Haida Petre schimba titlul ca inainte...locatia,cum ziceti si voi.
                    Bitza tata,imi aduc aminte ...si nu a fost singurul moment...au fost momente si cu 2-3 masini la stadion...atunci dupa febra inceputului
                    Poate cand apari prin tara mai treci si tu,sau ai trecut nush...ca eu am trecut mai rar
                    P.S.Poate ar trebui puse ceva poze reprezentative la topicul de aniversari...asa,sa fie mai accesibile.
                    P.S.2 Bitza pe la voi majuscule nu sunt...sau ...uitasi limba romana?
                    Last edited by viorelu; 2 November 2010, 11:59.

Comment

• gata , am schimbat si locatia la cererea expresa a colegilor din club..
                      daca ai timp poate faci un colaj cu poze ...ca si asa stai ca soacra acasa
                      prost.

Comment

• e in medical nu are voie sa dea cu picioru ununitate cand nu merge

Comment

• Frumoasa intalnirea baieti,felicitari si La Multi Ani,inca o data!!!

Comment

• Originally posted by costyn955 View Post
                            e in medical nu are voie sa dea cu picioru ununitate cand nu merge
                            ...nu sunt in medical...doar cu piciorul umflat...de maine la munca.
                            Deci ma lasati pe mine?Ok...si asa initiatorul topicului "Aniversari..." vad ca nu a mai intrat

Originally posted by alexutzu1 View Post
                            Frumoasa intalnirea baieti,felicitari si La Multi Ani,inca o data!!!
                            Multumim si noi ca v-ati facut timp sa trageti o fuga pana la Pitesti...cu toate ca aveati voi intalnirea voastra la ore apropiate
                            Multumim de asemenea si lui Tibi (Maniak18) ROC...care a trecut mai tarziu si nu a stat mult...nu l-a prins nici aparatu din cate vad,dar nu se supara el,doar e membru LC cu vechime mai mare decat LCPu
                            Last edited by viorelu; 2 November 2010, 15:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• frumoase pozele
                              Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                              Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                              Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Maine la stadion...17.00
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google