If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion
Cine are chef de-o samanta si un pahar de suc sa vina la peco petrom la ora 8. Ma gasiti acolope mine , aby si cine-o mai vrea s vina. E cald rau la ora 16, asa ca nu am sa mai merg la bemo.
...scuze ca nu am putut ajunge...plecat ...ieri la Ostroveni,azi la peste...
...pfff cei cu pozele alea intoarse ca imi vine rau...deabia pot citi...pfoai ce greata mie...'rara dracu de tzuica
poza aia intoarsa reprezinta tinuta de vara la LCP , in plina prezentare DAY si IonutCIA. e intoarsa pentru ca fotograful a fost asa de adormit cand a postat pozele incat a uitat sa o mai roteasca .
eu nu am zis nimic de ora... DISSSEL a zis sambata sa ne intalnim la 17 nu la 16 dar nu anuntasera nimic inaine... dar daca mutam intalnirile mai pe racoare nici o pb
imi pare rau sambata asta nu mai pot sa vin la intalnire am pierdut pe cineva drag si o vreme o sa fiu plecat din localitate cu tricourile o rezolvam cand ma intorc daca nu e tarziu...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment