If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion
mau noi am vb la tel..nu e urgenta zilele astea cu tricourile.rezolva treburile familiei intai
referitor la ora.. eu zic 18:12 min
acu..2-3 sec in plus sau minus....
alex vezi sa nu stergi ce scriu ca maine sunt cu flinta la tine la usa
deci daca tu ca si co-organizator intarazai si pe deasupra mai vrei si ora decalata... eheee nasol moment :P
deocamdata eu nu ma anunt pentru sambata, asa cum fac de obicei, ma anunt pe ultima suta daca e.
Dragi colegi, va rog sa va inscrieti pe lista de cazare pentru INTALNIREA NATIONALA DE LA SIBIU cei care doriti pana cel tarziu31.05.2009!
Sau pe lista de Duminica!
Multe surprize placute! Foarte multe...........
Ca idee...o tombola.........cu premii dragute si interesante...!
Off...
Sibiene tata iar gresisi linkul cu nationala(desi majoritatea il stim unde este),luasi cu copy dupa ce ai postat,trebuia dupa ce ai scris,cred ca asa ai pus la tata lumea
On...
...ora 18.00 imi pare ok...mai vine lumea de pe unde e plecata,la ora aia
(tare as vrea sa il vedem pe Bitza primul la intalnire...asa ca baieti sambata toti vom sosi la stadion la 18.45 ...desi tare mie teama ca ne intalnim pe drum cu zana )
hai ma nu mai fiti rautaciosi ca e nou si nu stie unde e stadionu' unde ne intalnim noi .....pitestiu e mare are multe stadioane)))...pana trece pe la toate .....
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
1. Drn
2 alexutzu
3.Peter...vin chiar daca ploua
4.viorelu...50%...revin maine cu update la procent
5.ionut CIA
6.costyn955 (daca era la 16 nu ajungeam )
7......
8......
9......
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment