If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion
deci maine adunare cu mic cu mare ca e zi de strangere fonduri pt casa de copii..daca vreti sa puneti bani si nu ajungeti dati un tel si rezolvam....
lista pt maine:
1.DRN
2.ALEX
3.VIOREL
4.PUNTO
5.CIA
6....
7....
8.....
deci maine adunare cu mic cu mare ca e zi de strangere fonduri pt casa de copii..daca vreti sa puneti bani si nu ajungeti dati un tel si rezolvam....
lista pt maine:
1.DRN
2.ALEX
3.VIOREL
4.PUNTO
5.CIA
6.costyn955 (incerc sa ajung si eu)
7....
8.....
lista pt maine:
1.DRN
2.ALEX
3.VIOREL
4.PUNTO
5.CIA
6.costyn955 (incerc sa ajung si eu)
7.gaurainvena1
8.....
In primul rand multzam Alex de montaj...sa traiesti 100 de ani.
La intalnire a fost fain,ca de fiecare data ...si timpul as zice ca nu a fost unul cam urat ,doar putin cam frig asa dintr-o data.Bine ca am plecat mai devreme ca tocmai ce a sosit si nasha baiatului,din Germania...asa cam pe neasteptate
frumos azi la intalnire si cu zapada si cu frig si cu fum si cu frana de mana si cu ceai care nu-i placu lu vio (sau ovi ca oricum nush cum draq il cheama ) ), cia sper ca ti-a iesit ce aveai in cap diablo:
+ pozele de azi
Si poze de la saptamanala de azi(atat cat a putut aparatu' )
Lipseste din poze VYO(si prietena).Multumiri lui RWM si baiatului care m-au ajutat sa ies din parcare...dracu m-a pus sa parchez in nameti?...raman dator...
In rest frig in draci si voie buna la un ceai/ciocolata calda/cafea mare sau lunga
mda... la voi au fost -10 acu pe seara, la mine erau azi la 3 -12 pe autostrada
si acuma pe seara... ehe... 2 ore bucuresti - pitesti, viscol grupa mare, -8 grade, masini de dezapezire (spre surpinderea mea destul de multe dar degeaba ca batea un vant lateral de era zapada depusa la loc in urma lor), pe jos geata si zapada, viteza maxima 60km/h (bineinteles ca erau destui inconstienti care goneau cu 4x4 si cu tirurile... dar... bine ca nu au fost evenimente pe drum). oriunde plecati nu plecati nepregatiti ca nu stiti ce se intampla pe drum (era soare si senin cand am plecat eu ).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment