If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion
(editat)Clubul merge inainte. Duminica 23 noiembrie intalnire Logan Club Sibiu vs. Logan Club Mioveni and Logan Club Brasov.
Vineri 21 noiembrie Intalnire Fulger LC Mioveni, ora 19, Peco Mioveni....
Eu o sa trec sambata pe la stadion pe la ora 5 daca e cineva e bine daca nu nu...asta e:p
Oricum daca cei din pitesti mai vor ne intalnim si sambata ca nu e problema10-15-30 de min...Eu o sa vin la cei din mioveni la intalnire...Ca am vazut ca m-au primit bine.
Bai astia din pitesti care mergeti la sibiu???Ca sa vedem si noi cum facem cu masinile....Si dorine intra ba pe mess....
Deci:
Lista pentru plecarea la Sibiu(duminica ora 9.00)Peco Bascov.
1. Viorelu (masina:nevasta+copil)
2. Alexutzu(momentan eu si femeia...Mai am locuri libere)
3. TWeetY (eu si un prieten, deci mai am locuri libere)
4. Dutza( masina full ca de obicei..)
5. AIC(masina plina sper)
6............
7.............
8.............. (Copyright LCMioveni)
probabil sunt mai multi dar nu s-au anuntat.
Care se mai baga ?
Saptamana asta la Cornul Vanatorului parcare,sambata orele 16.00.
Lista :
1 viorelu
2 alexutzu
3 fane_yxa
4........
5........
6........
7........
..............
Si eventual votati si in poll.
Asteptam sa ne deranjezi ag80bik
De fapt vrem sa ne deranjeze cat mai multa lume...In afara de politie
Deci maine incercam sa stabilim(de comun acord)ziua,ora si locatia...(care vor ramane cat de cat fixe)pentru intalnirile locale LoganClub Pitesti.Parerea fiecaruia conteaza asa ca cine nu poate veni ar fi bine sa isi dea cu parerea aici sa vina cu idei.
Multumesc!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment