If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion
Deci lista pt sambata la ora 16.00 la stadion:
1.viorelu...
2.silvio21...sa ma prezint
3.costyn955 (sper sa ajung si eu in timp util...)
4.flavio
5. mau (B 61 HZC)
6. ..............
1.viorelu...
4.flavio
5. mau (B 61 HZC)
6. DNF..............
Last edited by viorelu; 29 January 2009, 20:20.
Reason: Automerged Doublepost
ce de lume--------------------------------------------------------------------------------
1.viorelu...
4.flavio
5. mau (B 61 HZC)
6. DNF............
7. bitza(ag80bik)
daca vine bitza eu nu mai vin....nu-mi place de el....(glumeam:p)
1.viorelu...
4.flavio
5. mau (B 61 HZC)
6. DNF............
7. bitza(ag80bik)
8. alexutzu
Baieti imi pare rau ca nu am venit azi pe la voi...dar acum la 18:00 trebuie sa plec la munca...si imi era ca nu mai ajung la timp...o sa mai apar si yo pe acolo din cand in cand!!!
Salutari tuturor!!!
Imi cer scuze ca nu am stat mai mult, compensez data viitoare.
@alexutzu1 servici usor si te asteptam
si cateva poze, tot zicea viorelu ca el nu prea apare in poze asa ca azi... a fost vedeta (in timpul "muncii" riscandu-si viata pt club. traversand neregulementar).
Da'...deci papparazzi nu se dezmint...
...multumim de prezenta baieti,frumoasa intalnire...si va asteptam sambata de sambata...daca nu aveti ce face acasa,mai ales pe o vreme ca asta
...se pare ca cu aparutul in fotografii mi-am luat revansa
Care merge maine la Mioveni ne vedem acolo...care nu,sambata viitoare sau cine stiee...
...in rest vorbim pe mess
Cateva instantanee si de la mine:
ce e corect e corect referitor la poze!
maine pentru mioveni daca sunt in pitesti la ora aia, ma anunt si eu pe ultima suta, daca nu... ne vedem sambata viitoare (cred)
...m-am referit cu revansa la aparitia mea in poze...in rest foarte tari pozele tale cu accent pe membrii si zona de intalnire...aproape ca sa construit o imagine completa a intalnirii de la stadion
Sincer observ o continuitate in toate pozele...bineinteles neintentionata...deci a iesit fain.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment