*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa e viorele bravo ai ziso...
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Alex...cine sa se supere?...si de ce?...fiecare avem treburi,obligatii,serviciu...se stie ca LCP e pt.timpul liber.
      Petre am zis ca fara aluzii...mi s-a parut cuvantul potrivit acolo,mai ales ca am citit expresia pe fata catorva care au venit doar odata si dupaia si-au vazut de drum...acu fiecare cu ale lui,poate multi nu stiu de gluma sau se gandesc ca vin intro organizatie oficiala unde poate iese si ceva...
      Last edited by viorelu; 11 July 2009, 23:39.

Comment

• nu, la unii care erau nelipsiti la intalniri ..
        sigpic

Comment

• KTA super pozele...de pus in rama...mai ales cadrele din lateral...mah tu nu cumva ai facut ceva cursuri in domeniu?
          Last edited by viorelu; 12 July 2009, 00:08.

Comment

• pai deh ma nu e degeaba fotograf oficial))
            low....&.....slow

Comment

• gata gata cu lauda ca poate dta viitoare ne pune sa pozam topless)))
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• doar daca promiteti ca luati si lotiunea de plaja cu voi si gasiti si pe careva sa va dea cu ea

Comment

• Lotiune va aduc eu de plaja si dupa plaja,in caz ca va bronzati prea rau sa nu va usture
                  Last edited by alexutzu; 12 July 2009, 11:27.
                  My BMW is fantastic

Comment

• Alo alo gata cu off topicu ..... Omu' va intinde un deget si voi luti toata mana .... De la poze am ajuns la alifii si usturimi)))))))))))))))))))
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• draq te-a pus?

Comment

• ma da sa stii ca ar merge o intalnire la plaja...da din pacate pe vreme d-asta...numai de plaja nu e
                        low....&.....slow

Comment

• salut baieti...imi spuneti si mie pe ce thread vorbiti de plecarea la Sibiu? ca poate pe 25 ne intalnim cu voi in Pitesti sa mergem impreuna....mersi
                          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• ...cred ca o sa stabilim pe forum...la voi la ne-anuntate...si pe la noi din cand in cand pe la Generale...asta daca veniti Duminica,daca veniti la Sibiu de sambata...numai daca vreunul de la noi doreste cu cazare.Noi in mare am stabilit ca venim doar pe 26...dar nu se stie niciodata...
                            Last edited by viorelu; 12 July 2009, 11:53.

Comment

• ok....noi suntem cativa care plecam pe 25.....seara tragem un gratar si o beuta .....tinem legatura in caz ca vrea careva sa vina de smbata....bafta multa
                              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• lista pt maine ora 19:00
                                1.alexutzu
                                2.....
                                3.....
                                4.....
                                5.....
                                6....
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X