*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• inaltimea voastra cu ulta muzica ,poze nu ai facut ca zice lumea ca a fost intalnire virtuala 5D
    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• nu am facut ca nu era programat sa ajung p-acolo si tel era descarcat...

Comment

• de cand vine fotografuu la intalnirii nu mai face poze )))) innainte venea facea si fugea acu vine se da la barfa si uita de poze)))
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

• e bine ca iar se strang mai mult de 10 masini.daca mai vine si baba de vio...dar cred ca usor usor ne bagam la ceai la trmos.pe bune.
          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• lasa sa fie mos nu baba ca tot vin sarbatorile poate asa ne aduce si noua un termos de ceai

Comment

• ...v-am prins cu barfaa!
              ...ce ceai la termos?...s-a scumpit ceaiu'?...stiam ca doar tigarile...poi se poate sa lasam noi baru nepopulat

Comment

• gata am facut curat...cum nu intra omu pe forum va faceti de cap
                low....&.....slow

Comment

• listzutsha pentru azi la 17

1 dissel..
                  Last edited by DISSSEL; 14 November 2009, 12:13. Reason: Automerged Doublepost
                  prost.

Comment

• daca scap vin si eu...

Comment

• listzutsha pentru azi la 17

1 dissel..
                      2 lada...

Comment

• ...nu cred ca pot ajunge astazi......vorbim...

Comment

• trece si je 20 min

Comment

• dsl-ule...te gealesc pe paine...)

dak nu ma vezi pe net sau pe forum...da si tu un mesaj sa vin si eu la intalnire...k eu uit...cateodata uit si pe ce pamant traiesc...

ma anunti si pe mine printr-un sms....k nu te-or face 7 centi

te pupa day-ul....cimeeent))

Comment

• day ule inca suntem pe pamant...cel putin noi ...cel putin asa credem))))
                              ...gata domnule te am notat
                              prost.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google