*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...nu a fugit nimeni,fiecare dupa putinta.
    Normal ca s-ar fi putut mult mai bine...dar mergem inainte si asa
    Sa incalzit afara asa ca...caldura unui grup de prieteni(pentru unii) ramane pe iarna viitoare cand va fi ger afara...eu credeam ca s-a invatat lectia

Comment

• hai hai ca eu nu am reusit sa ajung, nesuferitilor

Comment

• ...suferitule!Era vorba in general...dar eu am zis sa nu dau cu pietre
        Ne-ai lasat si fara poze...poate ne-a facut Politia,ca tot s-au perindat pe acolosha

Comment

• lasa ca vin furtunile de primavara de acum incolo si tb doar sa zambiti cand fulgera

Comment

• n oroc ca sa fumat in bar ca altfel nu se simtzea decat fumul din hainele mele de la gratar......apropo cum calculam pachetele))))))))))))))
            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
            prost.

Comment

• calculezi un pachet si inmultesti cu 25 ))
              sigpic

Comment

• ....eu nu inteleg de ce nu ne am gandit si inbar la varianta asta
                prost.

Comment

• ...chiar si 25 inmultit cu un pachet ar merge...ca idee...

Comment

• Deci voi nu v-ati gandit ca mai usor ar fi fost sa calculati cat costa un pachet si sa inmultiti cu 25?..va complicati aiurea cu calcule d'alea intortocheate)
                    AG 16 Y M A

Comment

• eu nu am venit din cauza ca erau bani de dat am avut treaba ff multa iar bani sincer sunt vai de steaua mea...asa ca daca va suparati pe mine nu aveti decat eu imi stiu problemele mele....ne vedem curand.
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• si eu nu am fugit ca era vb de bani am plecat ca aveam treaba cred ca nu trebuie sa dau explicati cuiva
                        sigpic
                        Ma chinui la ceva mai performant

Comment

• Originally posted by gaurainvena1 View Post
                          si eu nu am fugit ca era vb de bani am plecat ca aveam treaba cred ca nu trebuie sa dau explicati cuiva
                          pai ti-a cerut cineva explicatii?
                          sigpic

Comment

• florin nu era vb de tine..pentru ca tu nu ai fost

@cia...)) lasal ma ca e suparat ca nu la intrebat nimeni unde se duce)
                            Last edited by DISSSEL; 28 March 2010, 22:35. Reason: Automerged Doublepost
                            prost.

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
                              ..putini...dar activi si cu greu cu greu am reusit sa facem si un mic plan pentru saptamana viitoare.......din pacatii unii au fugit cand era vb de "dat bani "si nu mai era vb de mistocareala ..nota 9 pentru implicare ..se putea si mai bine ....pentru "aia de la mioveni " ....deci se poate ca blondu sa vina si cu idei bune..(cred ca isi luase pastilele)
                              asta e tot ce ma deranjat ca eu am fost si am plecat
                              sigpic
                              Ma chinui la ceva mai performant

Comment

• .....??!!!...in romana sa pricepem si noi
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google