If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu as da primul ca se interpreteazaInsa daca tineti neaparat...Asa ca sa vad ca se uita lumea pe forum sa voteze minim 10(daca nu TWeetY va da primul) si sambata se face, dar numai de bere sa fie vorba.Cinstesc eu cu o bere pe fiecare na ce crezi ca imi e frica?
De preferat ar fi sa voteze si la intalniri ora de sambata.
Hai sa vedem...mobilizarea!
Bun deci tweety are de dat la urmatoarea intalnire...
Asha ce propun eu...Sa postam aici id-urile de mess ca sa le avem si noi mai discutam si pe mess...Ca poate unii nu se uita pe forum si asha afla de intalniri sau de altele
Incep eu:
1..al3x_msh2
2..
3..
4..
5..
6..
Frumoasa initiativa, dar daca il pun pe al meu o sa ma agaseze toti cu intrebari de genu': poti sa imi faci rost de un cric? De o usa? De o capota? De un motor? Etc
Nu va suparati dar eu nu o sa il fac public.
Asha ce propun eu...Sa postam aici id-urile de mess ca sa le avem si noi mai discutam si pe mess...Ca poate unii nu se uita pe forum si asa afla de intalniri sau de altele:
1.al3x_msh2
2.bitamrs
3..
4..
5..
6..
Sa postam aici id-urile de mess ca sa le avem si noi mai discutam si pe mess...Ca poate unii nu se uita pe forum si asa afla de intalniri sau de altele:
1.Al3x_msh2
2.Bitamrs
3 viorelu.loganclubpitesti
4..
5..
6..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment