vio nu stiu cum sunt tricourile...o sa le primim dupa ce dam bani...eu sper sa fie toate acolo
Discutii Generale
Collapse
X
-
lasa vio ca itzi aduc eu 1kg de rosii (ce dracu faci doar cu 4)din piatza din gavana....iau si ceapa ..facem o salata...ca daca vine iar mauu nemancat .. )))Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
baeti am vorbit azi cu victor de la street 4 cars care e patron la o spalatorie pe teilor si a zis ca daca ne intereseaza sa spalam masinile la un pret mai bun sa facem o lista cu numerele de la masini si sa o ducem la el si se rezolva (interior, exterior,ceara)
-gaurainvena1 dmd
-
-
-Last edited by alexutzu; 25 June 2009, 23:37.sigpic
Ma chinui la ceva mai performant
Comment
-
baeti am vorbit azi cu victor de la street 4 cars care e patron la o spalatorie pe teilor si a zis ca daca ne intereseaza sa spalam masinile la un pret mai bun sa facem o lista cu numerele de la masini si sa o ducem la el si se rezolva (interior, exterior,ceara)
-gaurainvena1 dmd
-viorelu-ag-13-miv
-
-
...eu ma trec pe lista da' de cine intreb acolo in caz ca ajung?...sa nu ma trezesc ca platesc pretul normal si ala sa fie mai mult ca unde spal eu deobicei......poate la pret redus e si spalarea redusa...vreo 70%
Comment
-
Deci cu Sibiul ... care se mai inscrie?...hai mah ca la Brasov am fost mai multi
haideti sa facem si noi o lista pt nationala de la sibiu
1.viorelu
2.alexutzu....
3.ionut CIA (80%)
4.dsl u - doar daca vine cia
5.dmd-dupa posibilitati
6.....
7.....
8.....
Comment
Comment