Discutii Generale
Collapse
X
-
sunteti de acord sa mutam intalnirea de sambata la ora 20....???ma gandesc ca pt multi ar fi mai bine ca isi termina toate treburile....o supun la vot pana la intlanirea nocturna de miercuri
lista:
1.alexutzu
2.viorelu
...pe timp de vara eu zic ca e ok
Comment
-
sunteti de acord sa mutam intalnirea de sambata la ora 20....???ma gandesc ca pt multi ar fi mai bine ca isi termina toate treburile....o supun la vot pana la intlanirea nocturna de miercuri
lista:
1.alexutzu
2.viorelu
3 dsl u - desi 19.00 ar fi mai bineNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
bun deci s-a stabilit))intalnirea ramane la ora 19:00
ieri am strans si restu de bani pt steaguri(mai tre bita si andreea)diseara sau cel tarziu maine vb pt comanda....cand ajung acasa o sa pun poza aici cu stema clubului...si pt cei care vor se poate face din autocolant s-o lipim pe geamuri....low....&.....slow
Comment
-
am promis poza cu ce o s fie imprimat pe steagAttached Fileslow....&.....slow
Comment
-
...sincer acu' cu reclama firmei pe ele...si la pretul ala,cam nasol moment(vorba cuiva)...acu am strans banii si le luam...dar promit sa sterg numele firmei de pe steguletul meu ...nu mi se pare corect sa facem reclama si sa dam si bani,sau cel putin atatia bani...
Comment
Comment