Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e rau fara....ieri l-am recuperat si eu dupa o luna...Maule fi tare...trece..
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• pai nn garib acum te astptam pe la noi
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• ...pe la noi...si daca mergi la Sibiu vezi pe unde ne astepti

Comment

• eee,nu e problema ma baieti ca eu sunt un optimist incurabil,ma gandesc la partea buna a lucrurilor: scutesc banii de benzina o luna si ii mai cumpar ceva,probabil serpisori ;) ))
          Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Baieti cu scuzele de rigoare nu ajung la sibiu ca sunt la munca si sambata si duminica, sch2.
            De venit spre voi cu drag, cum voi putea de repede, doar sa fiu liber seara cand va stringeti..miine sunt tot la munca naspa program 2 zile sch1, 2 zile sch2, 2 zile sch3 si apoi 2 libere. am week-end full liber 1 data la 6 saptamini..
            AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• dragii mei azi am vb de steaguri....am dat comanda de 15 steaguri...cu o valoare de 15 ron pe steag....deci per total 225 ron...eu am 185 ron...si nu am banii de la andreea...si de la florin inca pt un steag....petre ,cata si dmd...tre sa mai dati inca cate 3 ron de fiecare...baiatu mi-a zis ca nu le trimite prin posta deci tre s mai punem cam inca 1.5 ron pt curier ca sa le avem vineri
              Last edited by alexutzu; 20 July 2009, 12:02.
              low....&.....slow

Comment

• ..gresit nu ai vrut sa iei banii de la mine)) e o diferenta...
                ok diseara ne inchidem cu banii o sa pun si pentru fratimio ca nu stiu daca ajunge de la brasov
                Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                prost.

Comment

• ...ar fi fain sa le avem vineri...ca sa merg si eu la Sibiu.
                  Daca nu ajung diseara...pt.curier ma rezolv miercuri

Comment

• pai andreea parca i-a dat banii lui costin la o intalnire la care nu era alex, asa imi aduc aminte
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• da ma oricum petre o sa plateasca la banca ca eu n-am cand...am zis ca sa platim in contu lor ca sa nu mai fie nevoie sa dam rambursu de la curier...
                      low....&.....slow

Comment

• am fost oleaca plecat si ma bagarati la inghesuiala
                        banii de la andreea sunt la disssel ca ai zis tu alex sa ii dau lui sa nu ti-i mai dau tie.

Comment

• ma nu te cearta nimeni....stiu de banii aia....ca d-aia am si zis s raman la petre ca oricum tot la el o sa ajunga si restu
                          low....&.....slow

Comment

• poi vad ca va incurcarati in ei si va dat cu virgula. voi stiti ce si cum cu ei la care raman si tot asa. vedeti cu steagurile ca vio nu are minte multa , va pune sa va decupati un tricou si sa-i faceti steag ca altfel nu vine

Comment

• ...o idee buna...si asa sunt cam decoltate alea rosii...pff ce idee buna...s-ar putea unul din ele sa se transforme in ceva deosebit...

Comment

• M ati bagat la rau platnici?
                                My BMW is fantastic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google