Vreau si eu stiker cu Fan Logan Club
Discutii Generale
Collapse
X
-
mda... eu zic sa va fac un bine ca sa fie si alti membrii ca eu oricum vin la intalniri :P si voi vreti sa faceti fals, uz de fals, fals in acte oficiale, utilizarea de date personale fara acordul persoanei, reclama (ca tot ziceati ceva de matrimoniale, @VIO ca tot ziceai zilele trecute de chestia aia de pe forum ca sunt numai "masculi feroce" cand apare cate o loganista pe forum) etc etc etc. deci asa...
Comment
-
...deci facem orice,pentru tine...numai sa fii tu multumit.Oricum tabelul ala a fost ca un test,sau mai bine zis o incercare de a face ceva...mai vedem daca continuam...sau poate...putin probabil... sa continuam pe alta cale asemanatoare dar mai de amploare...
Comment
-
deci, nenea organizatoru, fiind shef de trib ar tb sa iei si matalutza ceva masuri ca sa apare si pitestiu la pagina de start a loganclub, in stanga la intalniri locale. sau noi nu existam ca si club? mare a fost mirarea sa intru si eu pe forum si cand colo... inainte de logare, la intalniri locale pitestiul nu exista
Comment
-
...se refera aici http://www.loganclub.ro/
Sa adus la cunostinta domnului administrator,s-au dat si poze din cate stiu...probabil ca s-a luat cu treaba si a uitat...o data,de doua ori,de trei ori...eheeeeee
Originally posted by cozmansalutare......nu stiu unde sa postez un anunt dar acum daca tot am intrat , il pun aici )....am de vanzare un casetofon auto SONY si o statie JBL GT5-A402 ...cine e interesat sa ma buzuiasca pe mess cozman1234 e id..... numai bineLast edited by viorelu; 9 August 2009, 22:04.
Comment
-
IN LEGATURA CU LCA am discutat cu COSMIN de la PILOT si daca reusim sa infiintam clubul membrii LCA vor avea o reducere de 10% la produsele comercializate de eiNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment