Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau si eu stiker cu Fan Logan Club
    My BMW is fantastic

Comment

• punto o s vb cu keanu sa vedem daca poate sa faca...daca nu poate pun logan clubu si facem noi rost si de fan:p
      low....&.....slow

Comment

• Am inteles,bine si asa
        My BMW is fantastic

Comment

• mda... eu zic sa va fac un bine ca sa fie si alti membrii ca eu oricum vin la intalniri :P si voi vreti sa faceti fals, uz de fals, fals in acte oficiale, utilizarea de date personale fara acordul persoanei, reclama (ca tot ziceati ceva de matrimoniale, @VIO ca tot ziceai zilele trecute de chestia aia de pe forum ca sunt numai "masculi feroce" cand apare cate o loganista pe forum) etc etc etc. deci asa...

Comment

• ...deci facem orice,pentru tine...numai sa fii tu multumit.Oricum tabelul ala a fost ca un test,sau mai bine zis o incercare de a face ceva...mai vedem daca continuam...sau poate...putin probabil... sa continuam pe alta cale asemanatoare dar mai de amploare...

Comment

• cum ma vio sa nu continuam ..pai abia am inceput
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• deci, nenea organizatoru, fiind shef de trib ar tb sa iei si matalutza ceva masuri ca sa apare si pitestiu la pagina de start a loganclub, in stanga la intalniri locale. sau noi nu existam ca si club? mare a fost mirarea sa intru si eu pe forum si cand colo... inainte de logare, la intalniri locale pitestiul nu exista

Comment

• exista ma unde ai vazut tu?
                  prost.

Comment

• ...se refera aici http://www.loganclub.ro/
                    Sa adus la cunostinta domnului administrator,s-au dat si poze din cate stiu...probabil ca s-a luat cu treaba si a uitat...o data,de doua ori,de trei ori...eheeeeee

Originally posted by cozman
                    salutare......nu stiu unde sa postez un anunt dar acum daca tot am intrat , il pun aici )....am de vanzare un casetofon auto SONY si o statie JBL GT5-A402 ...cine e interesat sa ma buzuiasca pe mess cozman1234 e id..... numai bine
                    Ai pus mesaju danpulea .Aici e bine http://www.loganclub.ro/forum/strict...asini-f85.html poate chiar gasesti si un pret bun
                    Last edited by viorelu; 9 August 2009, 22:04.

Comment

• Rog organizatorul sau oricare alta persoana sa-mi trimita adresa de corespondenta prin PM pentru a trimite DVDurile cu poze si filmari de la intalnirea nationala de la Sibiu.
                      Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• daca vreti sa faceti o donatie pana cel tarziu joi ma anuntati sa trimitem banii toti odat....
                        low....&.....slow

Comment

• Salut baieti! Ajutati-ma si pe mine cu o problema! Vreau CWS si nu gasesc p forum de la cine!Ambele threadu-uri de pe forum unde se vb de asa ceva sunt inchise! Ms
                          Ma-nvart p-aci, fac cerce

Comment

• danny da-i un pm lu keanurew ca el se ocupa cu cws
                            low....&.....slow

Comment

• IN LEGATURA CU LCA am discutat cu COSMIN de la PILOT si daca reusim sa infiintam clubul membrii LCA vor avea o reducere de 10% la produsele comercializate de ei
                              prost.

Comment

• ...in ce stadiu suntem?
                                Va trebui sa ne miscam sa prindem anul financiar...2010.Altfel va trebui sa mai stam un an...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google