Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• al naibi de frumos in seara asta , dar de obicei cnd e atmosfera si lume multa nu prea are cef fotografu de facut poze ...... trebuie tras la raspundere drastic ))
    sigpic
    Ma chinui la ceva mai performant

Comment

• eu 1 nu ma risc....
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• imi pare rau ca am fost pe fuga si nu am avut cand sa fac poze, imi pare bine ca am trecut sa urez si eu de bine sarbatoritilor chiar daca anuntasem ca nu trec. de tras la raspundere... o puteti face p propria raspundere
        P.S. DMD-ule, unde te duceai ma asa grabit spre c de ag p la 9:30? dadui blitzuri dar nu percutasi nimic.
        Last edited by alexutzu; 7 November 2009, 23:11.

Comment

• avea monitoru stins nu te a vazut)))))))))
          prost.

Comment

• avea insototoare pe post de copilot.

Comment

• inso ce? ))))))))))))))))
              AG 16 Y M A

Comment

• e "i" langa "o" pe tastatura mea ... sau mi-era gandul la insonorizantul lui alex

Comment

• ...pfff...ce e mah aci?...DMD-ule tu te uiti unde postezi sau cum postezi si ce postezi?...noroc ca e "topic closed' la Date De Contact Membrii LCP,ca ai fi postat acolo
                  Anyway...ce mai e nou?

Comment

• uite soacra cum sta cu ochii pe noi
                    a incercat si el terenul sa vada daca e cineva cu ochii pe forum daca face vreo boacana

Comment

• ...pai vad ca numai aici e abureala...ca in rest cam bate vantul...si e curent

Comment

• hmmm.... adica?

Comment

• cum ma vio nu vezi ca a aparut day u .. acum chiar ca suntem ehipa completa) ...
                          prost.

Comment

• ...a aparut da' parca s-a mai cumintit...or so fi maturizat...sau poate mi se pare mie?

Comment

• vio iar esti rautacios ca o soacra ..ma ganeam si eu ca daca nu mai fumezi esti mai bland cu noi dar vad ca tot asa ai ramas
                              sigpic
                              Ma chinui la ceva mai performant

Comment

• pai nu mai avea nici un farmec))
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google