Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare.cum pot deschide un thread cu titlul "TOP GPS"....sau de genu.....ideea e ca as vrea pe viitor sa imi iau un gps si as vrea sa stiu care e cel mai votat din cele existente pe piata ,parerile voastre si ce e cel mai bun pentru romania.va multumesc si va astept cu ajutorul vostru...

DRIVE SAFE

Comment

• incearca la bazar
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• Originally posted by vs.41.ady View Post
        salutare.cum pot deschide un thread cu titlul "TOP GPS"....sau de genu.....ideea e ca as vrea pe viitor sa imi iau un gps si as vrea sa stiu care e cel mai votat din cele existente pe piata ,parerile voastre si ce e cel mai bun pentru romania.va multumesc si va astept cu ajutorul vostru...

DRIVE SAFE
        ...deschizi un topic(thread) aici:
        http://www.loganclub.ro/forum/c_e_security-f15.html ...click pe "new thread" in stanga sus...si daca vrei sa adaugi si un poll(sondaj cu tipurile de GPS ai optiuni la crearea topicului sau poti adauga sondajul si dupa(cum deschizi threadul nou creat in dreapta sus..."Thread tools/Adauga un sondaj..."
        ...cel mai bine intai incearca cu search,poate gasesti ce iti trebuie...
        Numai bine.

...Baieti omul a cerut ajutorul nu a spus in banc

Comment

• ii urechez eu ca nu au fost cuminti

Comment

• Salut baieti. Am si eu o rugaminte la voi. Vreau sa cumpar inca un logan, m-am gandit tot la 1.4 MPI, si as vrea sa stiu daca la voi in oras pot gasi ceva mai convenabil, si de incredere( nu cu km facuti in sufragerie pe masa). Ma gandesc ca la voi sunt parcuri auto care doar cu asta se ocupa.Ma insel? Eu as dori un Laureat, 2006 sau mai sus, cu km acceptabili, in jurul pretului de 4.500 E. Vreau un sfat sincer de la voi, daca se merita sa vin in Pitesti, sau e doar impresia mea ca la voi as gasi ceva mai rezonabil si de incredere? Va multumesc anticipat pentru ajutor si sfaturi.

Comment

• gasesti ,sunt cateva firme care se ocupa cu asa aceva +ca in targ la noi gasesti loganuri cate vrei unele chiar bune
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• sa stii ca preturile la logan sunt jos.am fost vreo 3 saptamani duminica de duminica si iti spun ca gasesti.tre sa fii foarte atent insa.
                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• eu totusi cred ca ai mai multe sanse in bucuresti in vitan(autovit)
                  low....&.....slow

Comment

• In targ la noi sunt foarte multe daune.tre sa fi atent sau sa te duci cu cineva care chiar cunoaste.Astazi cand am fost eu la service erau 2 loganuri pregatite pt vopsit,sa le bage duminica in targ.Unu dintre ele fusase rasturant,altu lovit partea fata.Am vazut mai demult facute si din 2 bucati....deci mare grija.
                    AG 16 Y M A

Comment

• exact asta am zis si eu.si in bucuresti e la fel.astia tin si pretzurile jos la masini.daca ai pe cineva care lucreaza la un servis gasesti masini bune
                      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Mrs pt sfaturi. Cred ca o sa merg intai prin Bucuresti, pe la firmele de leasing. Poate gasesc ceva bun pe acolo. Oricum va multumesc, sunteti colegi buni.

Comment

• e complicat cu firmele de leasing.nu te sfatuiesc.majoritatea masinilor sunt ..praf.nu pot sa-ti spun mai multe aici dar intreaba-i pe cei din bucuresti ce parere au.

Comment

• salut

stie cineva unde pot sa roluiesc niste jante de aliaj in pitesti??

Comment

• la calipso...la badrom...da cel mai bine te duci la calipso(e vulcanizare aia de langa petrom de la podu viilor)
                              low....&.....slow

Comment

• felicitari DAY'ule pt interviul de la GreenChanel .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google