am vazut ca s-a fixat data la regionala....da am o rugaminte la toti nu ai postati mesaje pe threadul altor cluburi asa se considera spam....bagati reclama in semnatura...eu o sa anunt pe mess la toti organizatorii care ii am in lista ...o sa le dau linku cu regionala...imi cer scuze din nou ca nu pot participa la discutii da nu am ce sa fac...servicul nu ma lasa
Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by Alin0007 View PostPai 200 e si daca comand doar unu. Dar ma gandeam ca daca comandam mai multe ne face reducere.
Originally posted by alexutzu View Postam vazut ca s-a fixat data la regionala....da am o rugaminte la toti nu ai postati mesaje pe threadul altor cluburi asa se considera spam....bagati reclama in semnatura...eu o sa anunt pe mess la toti organizatorii care ii am in lista ...o sa le dau linku cu regionala...imi cer scuze din nou ca nu pot participa la discutii da nu am ce sa fac...servicul nu ma lasaLast edited by viorelu; 13 May 2010, 19:05.
Comment
-
-
Salut.
Cine-mi recomanda si mie o firma buna care monteaza gpl in pitesti?
Si sunt in stand-by cu ce model de instalatie sa montez:landi renzo-brc-sau tomasseto stg 300????!!!!!!!!!!
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Va rog sa ma ajutati cu o problema. Eu sunt din Resita dar acum sunt in Slatina, la un curs si am o problema cu instalatia bixenon h4 - nu se mai aprind farurile. Poate exista cineva dintre voi care se pricepe sa vada care e buba. Apelez la voi pentru ca in Slatina nu cred ca exista loganclub."daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
Comment