Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc Viorel.
    Asta sa fie valabil pentru toti,fara evenimente
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• eu am o avarie de vrre o 1500 ce a fac?
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• ...la masina ?
        Pai tre sa o faci,pe casco...pe necasco...oricum platesti.Fara casco o poti face si pe la meseriasi,depinde de avarie
        Last edited by viorelu; 3 October 2010, 20:00.

Comment

• @Augustin daca ai credit de achitat si ai fost obligat sa faci casco (posibil sa fie inclus in rata pe care o platesti lunar) asiguratorul nu are dreptul sa-ti bage franciza pe gat.
          Tu cand ai facut casco, la achizitia masinii presupun ca l-ai facut pe perioada rambursarii creditului 5, 7, 12 ani.
          Ca exemplu, eu am facut credit pe 8 ani, la fel si contractul de casco, se incheie la achitarea creditului, am avut anu asta o dauna si nu a comentat nimeni nimic de semnarea unui act aditional care sa includa franciza.
          Daca am semnat un contract acum cativa ani care nu prevedea franciza mi se pare normal sa se respecte acel contract pana la sfarsit, nu sa-mi bage mie alte porcarii pe gat.
          Eu am la Asiban, actualmente Groupama.
          Poate la tine sunt mai pretentiosi, nu stiu ce sa zic.
          Numai bine!

P.S.
          Data viitoare da-i ca lumea in ea sa sara dauna de 175 euro

Comment

• Salut.
            Au zic ca in perioada de la"01.01.2007"pina la "31.12 2007"sunt obligati sa bage franciza.
            Sa-i ia d..cu de nesimtiti,te prind la inghesuiala si te ard.
            Oricum daca nu iese masina bine,va iesi cu scandal rau.
            Numai bine.
            ps:in cazul in care nu-mi place cum iese masina,ce-i de facut?
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• Pai faci scandal,cum ai zis...
              Nu iei in primire,amenintare cu reclamatii,eventual sezizare la conducerea serviceului la care ai masina(presupun ca la dealerul de la care ai ridicat masina).Scandalul oricum nu ai de ce sa il faci la asigurator,daca nu iese bine,insa il poti anunta de intentia ta.

Comment

• Salut.
                Pai normal ca la service.
                E la amat.Am auzit ca sunt mai buni.Acum ramane de vazut,ce si cum
                Ok,vroiam sa mai stiu si alte pareri.
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• La amat asa se aude ca sunt meseriasi, eu am avut o dauna la buza capotei, trebuia indreptata si daca esti atent se vede ca niste valuri asa (de, pe vremea aia nu se inventase bad boyu la logan ).
                  La amat sunt neseriosi sefii.Eu am patit-o cu cartea masinii pe care o lasi la ei pana primesc banii de la asigurator.
                  Mi-au bagat niste "manopera" in plus pe factura, ce n-avea legatura cu accidentul si asiguratorul nu a dat acordul pentru partea respectiva, era vreo 40 lei si mi-au zis ca sa le platesc eu suma aia ca altfel nu imi da cartea masinii.
                  Iti dai seama ca am facut scandal ca e pe sistemu ce treaba are s.... cu prefectura.Ei au incarcat aiurea factura (masina fiind asigurata) si trebuia sa-si dea acordul cineva care se presupune ca are experienta, dar daca ma duceam la ei s-o fac pe cont propriu ma ardeau rau de tot.
                  Ori la service ori la spital e acceasi chestie sa ai buzunare largi si pline sa imparti in stanga si in dreapta (ca sa iasa bine).
                  Last edited by Il Dottore; 3 October 2010, 20:39.

Comment

• Am facut si eu la amat masina, aripa noua + vopsita, toata bara fata inlocuita + vopsita, capota intr-un colt indreptata si revopsita toata.
                    A iesit bine, diferenta de culoare se observa putin la lumina, daca te uiti atent. Intr-o noapte cand eram la stadion si batea lumina de la bec in ea, ziceai ca sunt 2 culori total diferite )) e de la ei )
                    Pe capota au ramas 2 "gunoaie" mici si au vopsit peste ele.. Se simt un pic la mana, dar nu are nimic.

P.S.: nu ar strica ceva ajutor financiar pentru sef crede-ma )

LE: Ce probleme are masina? Poti pune niste poze? Numai bine.
                    Last edited by hack23; 3 October 2010, 21:39.

Comment

• augustin daca nu iti iese bine dai un tel si rezolvam la amat sa iasa bine
                      low....&.....slow

Comment

• hack-ule sa o parchezi intr-o noapte in dreptul camerelor cand sunt in infrarosu ca sa vezi daca e diferenta mare de culoare. a unui coleg nu se observa la lumina zilei dar la infrarosu zici k e usa de la alta masina

Comment

• dar a ta se cunoaste ca este vopsita jumatate?
                          ca tot la amat e facuta...
                          prost.

Comment

• nup. e uniform facuta
                            a lu' dari e facuta la ford

Comment

• tre sa schimbam locatiile pt intalnirea sapt si cea nocturna....va astept cu propuneri...eu locatiile astea zic ca sunt ok
                              1.la brancoveanu
                              2.la spitalu de copii
                              3.la bazin
                              4.la stadion da in parcare langa terenuri
                              5.la padurea trivale
                              6
                              7
                              8
                              9
                              ideea este sa nu mai stea domni politisti cu ochii mereu pe noi..nu ca am face ceva da asa...
                              Last edited by alexutzu; 4 October 2010, 12:53.
                              low....&.....slow

Comment

• Alex macar nocturna sa o schimbam
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google