Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu voi nu fac nici o tb
    tot cu alex tb sa negociez

Comment

• gaseste fotografu ...dar sa si vrea functia si rezolvam
      low....&.....slow

Comment

• hmmm.... UKOOOOOOOOO
        ca tot esti prezenta pe la toate intalnelile, ai si aparat care face poze meseriase

Comment

• ai vrea tu sa scapi costica numai ca uko dupa cum stiti ne paraseste luna asta
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

• Club viguros, cauta fotograf harnic, dispus sa piarda noptile in cluburi si zilele la plimbari, acesta avand posibilitate unei cariere stralucite si beneficiind de toate recomandarile la admitere in centrul mediaPRO!
            sigpic
            http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• bagatima ma pe mine daca nu vreti niciunul..dar nu o sa pot ajunge le toate intalnirile...asta daca sunteti de acord..cu toate ca trebuia sa fiu bisnitar shop..
              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• florine sigur vrei functia de fotograf??
                low....&.....slow

Comment

• dupa cum bine nu stiam sau nu aveam de unde sa stiu ca uko pleaca luna asta.
                  frumos ai zis-o DSL
                  florine zi da ca in fata ofiterului starii civile

Comment

• vreau eu postul de fotograf...doar daca e salariu de la 1000euroi in sus..:>
                    Taria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femei….ci in a ramane fidel unei singure femei

Comment

• minimmmm))))1000

Originally posted by florin_dnf View Post
                      bagatima ma pe mine daca nu vreti niciunul..dar nu o sa pot ajunge le toate intalnirile...asta daca sunteti de acord..cu toate ca trebuia sa fiu bisnitar shop..
                      ))) eu nu sunt de acord ca o sa ne ceara bani pe poze))))))))
                      Last edited by DISSSEL; 8 March 2011, 14:14. Reason: Automerged Doublepost
                      prost.

Comment

• poi asa si meritati

Comment

• da ma bagatima pe mine....vorbesc serios ..am si aparat stati linistiti nu fac cu telu, bine asta cand il uit acasa..
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• sa nu il uiti prea des si sa nu ne ceri bani pe poze daaaaa..
                            sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• nu il bagati pe florin ca dati de draq.asta cere bani pe poze la dimensiune si neaparat in poze tre sa apara si masina lui))))am glumit florine
                              daca tot nu se ofera nimeni sa il ajute pe lungan ma bag eu ca am aparat gillet da tre sa ma ajutatzi cu electrozi.
                              petre nu e bun si de fotograf ca nu il ajuta binoclu si o poa pozeaza tancurile tin poligon.cred ca cia e bun pt asa ceva ca are si telefon fara camera si pune mesaje cum ar trebui sa fie poza.asa nu mai comentatzi ca e de 1,2 mega ca e vga,ca e in ceatza....
                              pe uko am propus-o de multa da va paraseste.....
                              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• )))) baaa esti cu capu))))
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google