paI CAM ASTIA SUNTEM CARE VENIM LA INTALNIRI))
Discutii Generale
Collapse
X
-
CA DE FIECARE DATA VOTaM DEMOCRATIC
- VREU CA INTLNIREA SAPTAMANALA SA FIE SAMBATA.
1.
2.
3.
-VREU CA INTALNIREA SAPTAMANALA SA FIE DUMINICA.
1.disssel
2.PoRo
3.Ted`u
4.uko
5.dnf
6.AAA
7.CIA
8.gaurainvena1
9.Lada
10.DRN astia care votati mai si veniti pe la intalniri ca la calculator sta toata lumea si sambata si duminica
11.UAUDiverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia
Comment
-
Vreau sa va multumesc baieti pentru aceasta vizita...a fost foarte placut sa va avem alaturi de noi..si va asteptam pe 10 decembrie sa fiti alaturi de noi la ieseala de la munte...si Tineti minte vorba asta...pana data viitoare..''TINETI BAH DE ARIPI...!!!''
Comment
-
Salutare dragi colegi
Tin sa va anunt oficial retragerea din LC Pitesti ,
Am luat acesta decizie in urma acuzelor din partea membrilor ca am monopolizat forumul , ca ma port ca un dictator sau ca sunt un factor agitator si ca mereu incerc sa i mi impun punctul de vedere prin forta (verbala) si exact ca in bancul cu betivul "cand mai multe persoane itzi spune ca esti beat te duci si te culci" .
Am considerat de bun simt sa sterg si topicurile facute de mine pentru a incerca mai multe activitati impreuna ca si grup dar dupa cum bine stiti si ele au creat o serie de tensiuni.
Cu astea fiind zise va doresc drumuri bune si fara evenimente.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Disssel-i-mi pare rau sa aud asta........si vorba lui poro.nu esti de ieri de azi in LCPitesti.Si eu zic,ca ai facut multe lucruri bune pentru Comunitate.
Dar decizia-ti apartine 100%
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View PostSalutare dragi colegi
Tin sa va anunt oficial retragerea din LC Pitesti ,
Am luat acesta decizie in urma acuzelor din partea membrilor ca am monopolizat forumul , ca ma port ca un dictator sau ca sunt un factor agitator si ca mereu incerc sa i mi impun punctul de vedere prin forta (verbala) si exact ca in bancul cu betivul "cand mai multe persoane itzi spune ca esti beat te duci si te culci" .
Am considerat de bun simt sa sterg si topicurile facute de mine pentru a incerca mai multe activitati impreuna ca si grup dar dupa cum bine stiti si ele au creat o serie de tensiuni.
Cu astea fiind zise va doresc drumuri bune si fara evenimente.
Eu zic sa te mai gandesti la decizia ta, sau sa astepti sa treaca betia(referitor la bancul de mai sus).sigpic
Comment
-
petre eu nu stiu despre ce este vorba.o sa studiez acula noi sa vad care e buba sau da un pm sau zii pe mes.sa stii insa ca asa cum tu nu m-ai lasat sa ma retrag cand am vrut cred ca am tot dreptu sa iti cer acelasi lucru.si topicurile nu are rost sa le stergi.sunt amintirile tele ,ale noastre.chiar sunt curios cine a facut o baba agitator si de unde dreaq forta?din sunci?[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
petricaaaa nu e bine ce faci .. mai gandeste-te de 2 ori pentru mine
nu are rost sa nu mai vii unde ai majoritatea prietenilor, toti suntem aproape la fel ca o familie (o familie numita loganclub) totdeauna au fost certuri in tot felul de grupuri, e imposibil sa nu fie .. dar tu ca o persoana mai matura nu ar trebui sa pui botul la cateva arogante .. daca incet incet pleaca cate 1 dintre noi, o sa se uite de numele nostru ..
Comment
Comment