Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eh, puterile ascunse ale internetului

Comment

• =) asa sa nu te lasi ; da ba traiesc spre dezamagirea ta )
      Last edited by DISSSEL; 23 August 2010, 00:03.
      sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• mai pune si puncte si virgule ca sa intelegem si noi nimic

Comment

• liniste si pace
          tb sa vina toamna cu ploi mai multe ca sa aibe lumea timp de net

Comment

• aha , si de intalniri)
            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
            prost.

Comment

• a facut alt user asta acu
              sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• lasa ma omu in pace ca tine cu mine sa vina iarna
                la iarna las masina acasa si vin pe patine

Comment

• Poate sa imi recomande si mie cineva un vopsitor bun in Pitesti ? .. As vrea sa imi vopsesc barile fata - spate .. si saptamana viitoare stau numai in Pitesti si as avea timp ..

Comment

• Noroc baeti nu merge nimeni la Cluj ?

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
                      ....am aflat astazi ......ca ADRIAN (GDA)...nu mai vine la intalniri.....(cei care vin au observat)..DIN CE MOTIV???/
                      ......pentru ca i se luase sa faca misto de el MiAaita (DMD).......
                      Nu as crede ca ar fi asta motivul,poate o parte.In schimb Mihaita poate fi foarte usor strunit cu cateva replici destepte.Nu pun parte nici unuia nici altuia,amandoi sunt baieti de gasca,fiecare avem defecte,unii le afisam altii nu .

Comment

• eu doar am dat o informatie nu am criticat pe nimeni...
                        prost.

Comment

• Baieti, am si eu o problema. Azi din senin mi s-a aprins martoru luminos de la sistemu antipoluare (ala dintre baterie si frana de mana). Sta aprins incontinuu. Un prieten (mecanic) a zis ca s-a ars sonda lambda. El a zis ca nu are nimic, pot sa merg asa cat vreau, dar pe net am citit ca are rol in reglarea amestecului de aer-combustibil. Aveti idee ce are sau ce as putea sa ii fac?

Daca in cateva zile nu se stinge, aveti (cunoasteti pe cineva) calculator sa vedem ce are?

Comment

• avem calulator ,cablu,personal sa se ocupe....da nu merge...
                            prost.

Comment

• e doar cablu... personal neinstruit si fara calculator
                              dar ma fac eu mare

Comment

• Originally posted by hack23 View Post
                                Baieti, am si eu o problema. Azi din senin mi s-a aprins martoru luminos de la sistemu antipoluare (ala dintre baterie si frana de mana). Sta aprins incontinuu. Un prieten (mecanic) a zis ca s-a ars sonda lambda. El a zis ca nu are nimic, pot sa merg asa cat vreau, dar pe net am citit ca are rol in reglarea amestecului de aer-combustibil. Aveti idee ce are sau ce as putea sa ii fac?

Daca in cateva zile nu se stinge, aveti (cunoasteti pe cineva) calculator sa vedem ce are?
                                Salut.
                                Daca nu ai probleme majore(nu cred)se va stinge el singur,asta cam in citiva zeci de km.
                                Numai bine.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google