eh, puterile ascunse ale internetului
Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by DISSSEL View Post....am aflat astazi ......ca ADRIAN (GDA)...nu mai vine la intalniri.....(cei care vin au observat)..DIN CE MOTIV???/
......pentru ca i se luase sa faca misto de el MiAaita (DMD).......
Comment
-
Baieti, am si eu o problema. Azi din senin mi s-a aprins martoru luminos de la sistemu antipoluare (ala dintre baterie si frana de mana). Sta aprins incontinuu. Un prieten (mecanic) a zis ca s-a ars sonda lambda. El a zis ca nu are nimic, pot sa merg asa cat vreau, dar pe net am citit ca are rol in reglarea amestecului de aer-combustibil. Aveti idee ce are sau ce as putea sa ii fac?
Daca in cateva zile nu se stinge, aveti (cunoasteti pe cineva) calculator sa vedem ce are?
Comment
-
Originally posted by hack23 View PostBaieti, am si eu o problema. Azi din senin mi s-a aprins martoru luminos de la sistemu antipoluare (ala dintre baterie si frana de mana). Sta aprins incontinuu. Un prieten (mecanic) a zis ca s-a ars sonda lambda. El a zis ca nu are nimic, pot sa merg asa cat vreau, dar pe net am citit ca are rol in reglarea amestecului de aer-combustibil. Aveti idee ce are sau ce as putea sa ii fac?
Daca in cateva zile nu se stinge, aveti (cunoasteti pe cineva) calculator sa vedem ce are?
Daca nu ai probleme majore(nu cred)se va stinge el singur,asta cam in citiva zeci de km.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment