Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok,am inteles
    Nu stiu ce e intre voi"sper ca nu ceva serios '
    Oricum era o intentie buna,deoarce cred ca te-ai plictisit(sau NU )sa completezi date de identificare si user
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• Problema este alta: Viorelul injura ca la usa cortului, atat prin intermediul forumului cat si prin intermediul mail-ului.
      Nu e educat.

PS: clementa, in niciun caz. Poate doar dupa ce isi cere scuze pt comportamentul deviant.

Comment

• Salut.
        Chiar nu stiu ce intre voi.Sincer cred ca trebuie sa vorbiti mai mult si mai serios.
        Nu cred ca trebuie sa ne uram in asa fel.Eu am crezut ca suntem o comunitate de loganisti si inainte de toate suntem Oameni.
        Diferentele de varsta nu sunt asa mari,cred ca ar trebui sa ne intelegem uni pe alti.
        Parerile si multe altele sunt diferite,dar trebuie sa ajungem la un consens.
        Astea sunt uneori CONSTRUCTIVE.
        Numai bine.
        ps:uneori sa ne fie bine trebuie sa iertam,cu toti gresim,mai mult sau mai putin.
        Sanatate tuturor!!!!!!!!!!!!!
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Gresim o data, iertam.
          Gresim a 2 a oara, iertam.
          Gresim a 3 a oara...inseamna ca ceva este in neregula.

Comment

• Am cumparat recent o statie CB Midland Alan 100 si din cate am inteles trebuie calibrata antena(taiata/indoita/forfecata/vopsita ). Stiti pe cineva care m-ar putea ajuta?

Comment

• salut e un magazin dupa john fata in fata cu fosta bezinarie...cu electronice unde calibreaza....sau la dp star(dar nu stiu cum lucreaza astia)
              low....&.....slow

Comment

• Foarte frumos,moderatorul (Cezar) sterge doar ce ii convine...tipic bineinteles,oricum ma asteptam sa si editeze anumite posturi in favoarea lui,cum ii sta in obisnuinta.
                Ata ete

Comment

• Ma! ce are Cezar asta" cu Viorelu?
                  sigpic

Comment

• Nu are nimic.Ne prostim si noi Doar ca vrea sa ma educe cred.Cica nu-s educat.Nu am decat sa trec la meditatii despre educatie la domn' Cezar.Stie careva cat ia pe ora?

Comment

• vio te rog ma nu mai fa atatea clone....rezolvati si voi pe mess pe private....
                      low....&.....slow

Comment

• ...sa rezolvam ce,Alex?Nu e nimic de rezolvat...lasa-ma ca tre' sa ma pregatesc pt. meditatii
                        Clone fac daca este nevoie(sincer m-am obisnuit cu banurile si uit sa verific daca cea anterioara a luat ban...se mai intampla sa fie si cate 2 clone nebanate...greseala mea asta,aici pot sa imi cer scuze,o sa fiu mai atent)

Comment

• pai nu stiu rezolvati treaba cu ban-ul si revino pe viorelu
                          low....&.....slow

Comment

• pai a incercat streulea dar a fost rebanat)
                            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                            prost.

Comment

• Poi deh ,la conducere nu prea se stie ce face fiecare in parte pe forum ...se pare

Comment

• ce ziceti daca in loc de intalnirea noastra de sambata la stadion am schimba locatia cu parcarea de la polivalenta...sa le facem o vizita bucurestenilor???...astept doritorii
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google