da ma fac economie ca am cam multe astept sa ma prindeti din urma))
Discutii Generale
Collapse
X
-
cineva a propus azi la Mioveni urmatoru "program" pentru nationala de la SIbiu
plecarea 7.00 ..eventual de la MOL din bascov pe varianta VALCEA - SIBIU - si returul pe TRANSFAGARASAN c.de ARGES ... evident tot in coloana
- Eu zic ca e ok ....acum fiecare sa isi dea cu parereaNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
cineva a propus azi la Mioveni urmatoru "program" pentru nationala de la SIbiu
plecarea 7.00 ..eventual de la MOL din bascov pe varianta VALCEA - SIBIU - si returul pe TRANSFAGARASAN c.de ARGES ... evident tot in coloana
- Eu zic ca e ok ....acum fiecare sa isi dea cu parerea
-e ok...da' care MOL?...ceva pe dreapta ar merge...parca pe centura e un LuK Oil si pe iesire Pitesti un Rompetrol(ca sa nu facem reclama numai la unu )
Comment
-
poze noi cu dacia suvNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
asa cum am mai zis si in alt post: "de ce draq seamana luneta cu cea de la nissan pathfinder?", in rest ... o o combinatie nereusita de pathfinder cu sandero si cu casquai (sau cum draq se mai scrie)
cat despre transfagarasan... peisajele sunt frumoase dar sectorul piscu - vidraru necesita 4x4 , e terminat drumul, in rest totul e ok, nush cum mai e pe partea cealalta balea - sibiu ca nu am mai fost de vreo 2 ani.
Comment
Comment