Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a mai ramas si pt mine ceva ? ca am atipit o juma de ora
    sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• uite, ti-am oprit o felie

aoleuuuuu mi s-a facut mie pofta....
      Attached Files
      Last edited by uko; 3 November 2010, 16:57.

Comment

• ms ms uko lasa daca vor la intalinre mergem la lady maria si acolo au prajituri
        sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• Pffff cate foi ati scris astazi...o fi de la glicemie? Ati omorat niste tastaturi ...

Comment

• eiii..si pe langa tastaturi si-au omorat si timpul..noroc ca nu e criza cu el
            Nu e orice automobil...e LOGAN

sigpic

Comment

• Originally posted by uko View Post
              baaaaaaaaaaaaaaai.... Ce-i aici? Nu pot sa lipsesc cateva ore ca va gasiti inlocuitor, hmmm. Pe aia... La bara cu ea. Am si instalat-o...bara
              in sfarsit o idee constructiva

Nu mai poate omu sa lucreze o ora - 2 ca se umple forumul de posturi...v am lasat singuri si ati ajuns sa va bateti pe sfarcuri.....hai pe astia mici ii cred....)).....dar...of of
              Last edited by DISSSEL; 3 November 2010, 18:13. Reason: Automerged Doublepost
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• asa e petre ce e curvasaraia asta aici, ia atitudine....

Comment

• daca vin si tuica nu e, nimic ne e!

seara buna loganari! m-am intors, dupa atata pizza mancata am luat si-o pauza bine meritata
                  lipsa text

Comment

• Buna seara, bine ai revenit Bleizer.
                    Eu plec la intalnire, aveti grija ce faceti pana ma intorc, sa fiti cuminti, da?

Comment

• da, o sa fim! punem ceva poze sexi pe-aici
                      lipsa text

Comment

• ..hai hai...sa nu exageram
                        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                        prost.

Comment

• ma voi aici va faceti de cap.....))

Comment

• deci doar o zi nu mi-a mers netu pe telefon si voi ati umplut 4 pagini intr-o zi!!!
                            si eram printre primii dimineata care m-am tz la cafea...
                            sunteti de-a dreptu imposibili, nu ma mai uit pe forum cand puneti poze ca dau draq in alte alea, deja frigideru cand ma vede incepe sa tremure )

Comment

• valeleu ce de posturi )) si eu n-am luat parte

Comment

• Originally posted by uko View Post
                                ok, hai ca dau eu desertul. Primul e pentru ted , iar restul pentru noi

ms uko. desertul mi-l aduce fata de pe pagina trecuta de v-am aratat-o, aia care nu ii place lu' poro. bleizer imi pare rau, nu iti pot opri, daca nu avea forma asta poate eram mai milos, lasa-i si tu p-astia mai tineri sa se bucure de ,,d-astea''.
                                ps: azi am mancat papanasi de mii doream de ieri seara. daca va mai prind cu idei d-astea la ore tarzii nu stiu ce va fac

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google