a mai ramas si pt mine ceva ? ca am atipit o juma de ora
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
uite, ti-am oprit o felie
aoleuuuuu mi s-a facut mie pofta....Attached FilesLast edited by uko; 3 November 2010, 16:57.
Comment
-
Originally posted by uko View Postbaaaaaaaaaaaaaaai.... Ce-i aici? Nu pot sa lipsesc cateva ore ca va gasiti inlocuitor, hmmm. Pe aia... La bara cu ea. Am si instalat-o...bara
Nu mai poate omu sa lucreze o ora - 2 ca se umple forumul de posturi...v am lasat singuri si ati ajuns sa va bateti pe sfarcuri.....hai pe astia mici ii cred....)).....dar...of ofNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
deci doar o zi nu mi-a mers netu pe telefon si voi ati umplut 4 pagini intr-o zi!!!
si eram printre primii dimineata care m-am tz la cafea...
sunteti de-a dreptu imposibili, nu ma mai uit pe forum cand puneti poze ca dau draq in alte alea, deja frigideru cand ma vede incepe sa tremure )
Comment
-
Originally posted by uko View Postok, hai ca dau eu desertul. Primul e pentru ted , iar restul pentru noi
ms uko. desertul mi-l aduce fata de pe pagina trecuta de v-am aratat-o, aia care nu ii place lu' poro. bleizer imi pare rau, nu iti pot opri, daca nu avea forma asta poate eram mai milos, lasa-i si tu p-astia mai tineri sa se bucure de ,,d-astea''.
ps: azi am mancat papanasi de mii doream de ieri seara. daca va mai prind cu idei d-astea la ore tarzii nu stiu ce va fac
Comment
Comment