Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai day-u e client la politie ma....e preten cu ei...il asteapta ca painea calda
    low....&.....slow

Comment

• vad ca la voi e mai mai multa activitate..asa ca incerc aici.Care vrea praguri si prelungiri vopsite rosu passion?
      AG 16 Y M A

Comment

• pai day tine talonu la politie ca e in siguranta.sa nu-i fure masina ca lu becali.ca doar una e zambila.eu cred ca merg la campulung la vtm.si mai am eu un drac care cred ca merge.unu"roza"
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• aveti un sediu in Pitesti ?

Comment

• Pai ne vedem cred prin zona daca veniti
            pina sambata aflu si locatia, dar cred ca e ca de obicei de la iesirea din oras spre rucar la mausoleu, dupa giratorul ala de targoviste...
            AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• dealexx nu avem sediu in pitesti,daca urmaresti forumul o sa vezi cand si unde se intalnesc baieti.
              My BMW is fantastic

Comment

• am inteles, cind ajung in Pitesti vreau si eu un colant cu Logan Club Pitesti bineinteles contracost, pentru Loganul meu

daca se poate
                Last edited by dealexx; 7 April 2009, 12:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• se poate dealexx..numai sa imi spui exact ce vrei

avem ceva doritori pentru sambata la bucuresti la salon la 4tunning days...???ne intalnim acolo si cu colegii din bucuresti
                  Last edited by alexutzu; 7 April 2009, 19:15. Reason: Automerged Doublepost
                  low....&.....slow

Comment

• cred ca pentru inceput un parasolar

eu am apartament in stefanesti pe scara cu JBL, si ajung foarte des acasa, numai ca acum astept un bebe mic si momentan nu pot sa ajung,in general cam in fiecare luna ajung

unde este locatia la salonului la buc ?

ok, am gasit, banuiesc ca tot la Romexpo
                    Last edited by dealexx; 7 April 2009, 20:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by alexutzu View Post
                      se poate dealexx..numai sa imi spui exact ce vrei

avem ceva doritori pentru sambata la bucuresti la salon la 4tunning days...???ne intalnim acolo si cu colegii din bucuresti
                      facem o lista.....eu de 3 ani nu lipsesc de la *******
                      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                      prost.

Comment

• in principiu cred ca vin si eu dar sigur stiu joi...
                        Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• daca a-ti stii ce e vineri si duminica la campulung..
                          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Ce e vineri si duminica la Campulung?...de ce nu vrei sa ne comunici...secretosule

Comment

• da bita e vtm....deci sa inteleg ca matale nu o sa vii la buc

deci lista ppt 4tunning days sambata
                              1.alexutzu
                              2.disssel
                              3....
                              4...
                              5...
                              Last edited by alexutzu; 8 April 2009, 09:17. Reason: Automerged Doublepost
                              low....&.....slow

Comment

• nu stiu sigur unde merg..va anunt eu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google