Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce trebuie sa corectam?
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• la tine nu mai poate nimeni corecta nimic... asa ca.... daca o sa fie cazul o sa corecteze din ceea ce scrii

Comment

• ma acu ce sa zic am mai modificat....da nu am inrosit greselile..si nici n-am atentionat pe cel care a scris gresit..
        flavio ce se intampla...nu te mai vad deloc pe forum...
        Last edited by alexutzu; 4 May 2009, 22:08. Reason: Automerged Doublepost
        low....&.....slow

Comment

• are interdictie la calculator :P (glumeam)
          e si el cu sesiunea cred si nu prea mai apuca

Comment

• alex tu si daca modifici o faci discret,nu-l faci de cacao pe cel ce greseste.
            [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• adica pastreaza toata distractia doar pentru el

Comment

• Cum zicea si Alex...ce o fi cu flavio?...slabutza activitate pe forum

Comment

• alexe,vezi ca am vorbit pentru inele de centrare pe centura... costa 50 de lei,dureaza o ora si le face din fier...
                  Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• aha e bine...sa imi zici cand te duci...ca vin si eu sa le fac
                    low....&.....slow

Comment

• Baieti spuneti-mi si mie,ma uit la loganuri de vanzare pe net si unele sunt foarte ieftine,oare sunt lovite?
                      My BMW is fantastic

Comment

• Lovite de batranete unele probabil...oricum preturile au scazut mult la loganuri second-hand...daca sunt lovite probabil sunt si mai ieftine...da-ne niste exemple de anunturi sa vedem si noi

Comment

• Pret 2.500 €An fabricatie: 2007Carburant: dieselPutere: 70 CP / 52 KWCapacitate cilindrica: 1500 CM3Kilometri parcursi: 60.000 kmInmatriculata: DA (Mar-2007)
                          My BMW is fantastic

Comment

• sa nu fie o preluare de leasing sau rate.adevar graiesti ca sunt ieftine dar nu e vorba numai de logan.criza a lovit toate marcile de masini.vrei sa schimbi pe ...punto?
                            [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• co-organizatorule , ti`ai facut transplant de nick name ?

Comment

• salut cata.pai alex cu xp m-au"lucrat".nu e vina mea.da proprietaru e acelasi:-p
                                poate ne bucuri cu o vizita sambata ,duminica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google