Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum a ajuns ma nene ala acolo? La aruncat din avion ? Hmmm, pacat de masina

Comment

• Hai sa vedem lista pentru clatitemiercuri la nocturna)
      1.....
      2.....
      3.....

day ul vrea deja 100 cine mai doreste ca se rezolva
      Last edited by Aandreea; 19 May 2009, 00:51. Reason: Automerged Doublepost
      My BMW is fantastic

Comment

• andreea eu nu sunt foarte flamand (acum) dar miercuri nu se stie asa ca 30 cred ca mi-ar ajunge ;)

Hai sa vedem lista pentru clatitemiercuri la nocturna)
        1.mau (primu si la clatite)
        2.....
        3.....
        Last edited by mauuu1987; 19 May 2009, 01:11. Reason: Automerged Doublepost
        Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• eu deja nu ma mai pronunt ca o sa umple portbagajul in final andreea, avand in vedere ca bitza si day-u inca nu au postat

Comment

• ai sa vedem lista pentru clatitemiercuri la nocturna)
            2si eu si eu vreo 10-15 si la mine:p
            3.....
            low....&.....slow

Comment

• Pana la urma cred ca Andreea o sa si deschida fabrica de clatite , cu cate vreti voi si mai vreau si eu vreo 20, aia e: un portbagaj de clatite.

Comment

• eu zic ca e cam mic portbagaju la punto,sa-ti iei cat mai repede logan andreea ;)
                Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Cu loganul sunt in faza de proiect,trebuie sa scap intai de pacostea asta de punto.
                  Si de clatite nu va faceti griji ca maine o sa stau toata ziua in bucatarie,si o sa imi revin cu voi la cafea.
                  My BMW is fantastic

Comment

• ai sa vedem lista pentru clatitemiercuri la nocturna)
                    2si eu si eu vreo 10-15 si la mine:p
                    3.bitza.hai ma ca sunt darnic luati voi cate 20 restu pana la 10000 vin la mine.sa vedeti cand o sa fac eu clatite ce va las fara oua...andreea daca vrei te ajutam la copt.
                    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• DECI SA CENTRALIZAM ..

ai sa vedem lista pentru clatitemiercuri la nocturna)

1.mau - (primu si la clatite)
                      2Alex - si eu si eu vreo 10-15 si la mine:p
                      3.bitza. - hai ma ca sunt darnic luati voi cate 20 restu pana la 10000 vin la mine.sa vedeti cand o sa fac eu clatite ce va las fara oua...andreea daca vrei te ajutam la copt
                      4.Cata......FN
                      5.DAY U 100BC
                      6. DSL U
                      + fane ...dar el e de la lcm deci face lista separata
                      Last edited by alexutzu; 20 May 2009, 10:48. Reason: ce va place voua sa ma puneti sa modific:))
                      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                      prost.

Comment

• Imi vand camera foto: HP M437 (5mpx) cu card de 1Gb inclus (aprox 1000 fotografii intra). Pret 120 lei (cutia originala, cd instalare, cablu de date). Daca este cineva intersat "contact me" ;)

sigpic

Comment

• Vreau si eu un sfat de la voi.
                          Am probleme cu vecini din cauza locurilor de parcare,toti se ia de mine.Spuneti si mie cum se procedeza sa imi iau loc de parcare de la primarie.
                          Nu mai suport certa.
                          My BMW is fantastic

Comment

• Nu se pot cumpara locuri de parcare in Pitesti, deci nu poti rezolva problema in felul acesta. In alta ordine de idei parcarea este publica, deci poti parca oriunde oricand, existand din cauza unor nevertebrate, riscul de ati gasi masina zgariata. Este masi simplu in situatia in care esti blocata pt ca se rezolva usor cu apel la Politia Comunitara
                            sigpic

Comment

• Culmea este ca stau langa sediul politiei comunitare,dar asta nu ii impiedica sa faca scandal si sa ameninte.
                              Deci nu stiu cum voi rezova problema,chiar este grav daca nu se pot lua locuri de parcare de la primarie.
                              My BMW is fantastic

Comment

• Ai avea o singura posibilitate ca sa-ti poti cumpara un loc de parcare, dar pt asta ai nevoie sa detii o firma si sa ai sediul social la tine in apartament, astfel ai putea rezerva locul ca si persoana juridica. Dupa cum ti-am zis si mai sus, din pacate, in Pitesti nu poti detine un loc de parcare "pe persoana fizica" (cum ar zice Vanghelie )
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google