ce uuameni fratilor, numai cu gandul la tzuntzunele, rozete si biberoane!
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dissel am fost la pescuit ieri la Dunare cu noaptea-n cap si a prins Carmelo..un avat iar eu nimic,am plecat undeva aproape de oras pe un rau ce se varsa in Dunare si am prins cateva stiuculite ceva mai mari decat lingurita la care le prindeam!CARPE DIEM!
Comment
-
raspuns
Costyn da...la asa ceva s-au dat si inca se da...mai ales AvatulCARPE DIEM!
Comment
-
scuze, am scris eu gresit, vroiam sa zic "o trage si la peturi?"
stiu cum sunt minunatiile ca am si eu colectie. Metalice nu prea mai am dar e timp sa-mi iau.
Ca tot venu vb, la rapitor se merita sa pui forfah inainte de twister sau nu-l mai misca asa bine, nu de alta dar eu am retezat la fire si am pierdut la "momeli" de mi s-a luat, sau mai bine fir textil?Last edited by costyn955; 22 November 2010, 14:45.
Comment
-
Foleste un fir textil de maxim 0,25 .Niciodata nu pui forfag la rapitor,singura momeala cu care mai poti da sunt pestisorii vi..carashei asta la Salau si Stiuca.Undeva nu a fost facute bine legaturile de ti se rupe firul,se pune o bareta cu 2 agrafe..cate una la fiecare capat inaite de twister..vobler sau lingurite metalice si sigur nu se va mai rupe.Bleizer faza cea mai tare la pescuit am patit-o nu cu mult timp in urma...fara sa fac ceva...o stiuca proasta ca altfel nu i pot spune...a muscat lingurita pe care eu decat o pusesem langa mal in apa...aveam altceva de facut..am ras sa ma prapadesc.iar inca una buna...faceam un pet il taiam..si il lasam langa mal..in el se puneau pestisori mici..deci poti prinde si asaCARPE DIEM!
Comment
Comment