ce nu pot sa scriu mei? huh?
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
)))))) hai ma uko, ma iei cu d-astea
eu NU STIU DASTEA!!!!!
ce-am mai ras azi la scoala )))
tipa cu peugeot de a venit cu mine la stadion.. zicea "vreau sa-l bat pe hec da n-am tupeu, vreau sa-l bat pe hec da n-am tupeu, toata clasa sa ma-ncurajeze" si eu si inca cativa baieti faceam UUUUUUUU si aplaudam )))))))))
pentru necunoscatori:
In puii mei - sâmbata 4 Decembrie 2010 - Telecomandatii merg la Cinema (Dorel si Mirel)in puii mei sambata 4 decembrie 2010 4.12.2010 12.4.2010 o telecomand...
la 0:53
Originally posted by uko View Postcostyne, o sa va iau de urechi si o sa va dau cu cartea de legislatie in cap poate faceti si voi difernta
si asa eu am dat sala si pana am dat orasu nu mai stiam nimic
Comment
-
Originally posted by uko View Postcostyne, o sa va iau de urechi si o sa va dau cu cartea de legislatie in cap poate faceti si voi difernta
legislatia e valabila doar la volan
PÁNTĂ, pante, s. f. 1. Porțiune de teren cu suprafața înclinată față de planul orizontal, care formează de obicei versantul unei forme de relief; povârniș, coastă. ◊ Loc. adv. și adj. În pantă = înclinat, pieziș. ◊ Expr. A cădea (sau a aluneca) pe panta... (sau pe o pantă...) = a) a se lăsa prins, antrenat de...; b) a se îndrepta către..., a duce către... 2. Unghi ascuțit format de o dreaptă sau de un plan cu dreapta sau cu planul orizontal; tangenta trigonometrică a acestui unghi; înclinare față de orizontală. – Din fr. pente.
Sursa: DEX '98 | - > cumva zice ca e doar dintr-un sens???
Comment
-
Originally posted by costyn955 View Postnoi nu este militieni. cand suntem la calculator nu vb cum vb cand suntem al volan
legislatia e valabila doar la volan
PÁNTĂ, pante, s. f. 1. Porțiune de teren cu suprafața înclinată față de planul orizontal, care formează de obicei versantul unei forme de relief; povârniș, coastă. ◊ Loc. adv. și adj. În pantă = înclinat, pieziș. ◊ Expr. A cădea (sau a aluneca) pe panta... (sau pe o pantă...) = a) a se lăsa prins, antrenat de...; b) a se îndrepta către..., a duce către... 2. Unghi ascuțit format de o dreaptă sau de un plan cu dreapta sau cu planul orizontal; tangenta trigonometrică a acestui unghi; înclinare față de orizontală. – Din fr. pente.
Sursa: DEX '98 | - > cumva zice ca e doar dintr-un sens???
niciodata nu o sa urci panta...
Circulatia in rampa si in panta (extras din Noul Cod Rutier)
1. rampa este considerată drumul cu declivitate care urcă sub un anumit unghi faţă de orizontală;
2. panta este considerată drumul cu declivitate care coboară sub un anumit unghi faţă de orizontală;Last edited by uko; 8 December 2010, 16:01.
Comment
-
ma totu e relativ )) asa am ivnatat la fizica )))
deci daca privesti de sus in jos, e panta )) daca privesti invers, e rampa
eu priveam de sus in jos cand am zis panta )) deci urcam panta
+1 pentru ce a zis cata nu zice de unde sa privesti
Comment
Comment