If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
semn ca nimeni nu are de comentat ....ca de citit au citit ... deci au luat la cunostinta
si vom intra in "program normal" de saptamana viitoare ....unde sunt asteptati si cei 2 "dinozauri" )))) de mai sus...... ai LCP -ului bineinteles
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Eu am inteles, voi fi prezenta si cu tema facuta.
Cat despre cele intamplate ramane de discutat cand vom fi toti si propun sa stabilim niste reguli scrise si apoi dam cu semnatura, cine e de acord bineinteles.
Cine este de acord:
1.punto
si de ce tb sa fiu eu si viorel dinozauri?
de comentat nu am apucat sa comentez dar acuma imi fac timp cateva minute.
ideea e ca sunt de acord cu zisele lui alex, fiecare face ce vrea la masina si cu asta basta. fiecare isi pune ceva pe masian pt ca-i place lui nu ca sa placa celorlalti si intotdeauna in functie de bugetul fiecaruia. daca eu nu-mi permit sa-mi trag un kit de carbon nu ins ca o pers care a dat de mirost de tehnologie si a reusit sa-si traga si un accesoriu de calitate (si nu tb neaparat sa fie posesor de dacie) e mai data draq. bv lui/ei etc. dar asta nu e un motiv de critica pt ceilalti sau de autoapreciere. nu toti au sponsori in spate si nu tuturor le vin banii din cer, altii mai si muncesc pt ei asa ca ...
cat despre dragii si scumpii colegi soferi membri ai NA (fac referire la toti), intai invatati sa fiti responsabili in trafic si sa conduceti, apoi incercati sa deschideti gura pe domenii pe care poate ca va pricepeti si in ultimul rand vb despre tuning auto. pt ca in romania nu exista decat niste variante de accesorizare auto in functie de marca. nu exista tuning. tuning te duci afara si iti intra masina pe o parte si iese pe partea cealalta de nu o recunosti (la preturile corespunzatoare bineinteles).
Nu stiu de unde atata cearta pe accesorizare si pe "a mea e mai tare" ca oricum la intalniri timpul alocat masinii in sine este infim. Ma rog...
M-ar intesa sa stiu daca are cineva habar de demonstratia Renault RoadShow de la stadion, de vineri, ca ma bate gandul sa-mi iau o zi de concediu pt treaba asta, dar ar trebui sa fiu sigur ca se intampla (la Bucale se intampla sigur pe 10-11).
P.S.: Petre ataseaza si tu formularul despre care vorbesti (Sau trimite PM) ca sa-l completez si eu online. Thx
cum poate stiti in week-endu asta e salon la noi la mall..skandal prin binevointa lui a reusit s ne faca rost de 2 locuri pt a reprezenta clubul...cum eu n-o sa fiu in localitate se va ocupa petre de treaba asta.... ce am ales noi eu si petre ar fi ca el sa participe din partea pilot si lcp iar cia si viorel(mcv) vor repreznta lcp....am scris aici ca sa stie toata lumea sa nu apara certuri ca de ce nu am anuntat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment