frate bosorog intai zic noroc ca am o bere in fatza.frate ploua de 2 zile.ce sa zic simulez munca si.. cam atat.imi e dor ai mei de zanaaaa sa o omor olea.apropo zicea cata ca are DNF filmuletze de la stadion sa puna si el pe forum.sunt de cand am fost acasa.aseara ma gandeam la inceputurile noastre cand a venit mau si zicea:mai fac aia ,aia si atat....sa bagati un ceai si pt mine la intalniri
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ti as fi zis si eu noroc dar am o laptopu in fatza si nu merge))).....asa e ce vremuri cand "grecia " era la 15min de mers lejer cu zana))...un ceai bem la vara la "1leu" cu sau pentru tine acum...inca mere un vin fiertNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
neatza golanisti
@bitza o sa-ti trim eu filmele de la stadion dar sa vad pe unde-s bagate. nu le bag pe forum ca ... mai bine nu le bag. oricum tb sa le convertesc in mp4 si mi-e lene sa mai caut prog de conversie, oricum face aparatul ala foto un format tare ciudat de film.
@disssel lasa draq vinu ala de moldova ca dai impresia ca e miaitza la taste. nu mai te intelegi cu tastele?
eh... eu am plecat iar la cucuiata din boscheti unde nu exista semnal pe nici o retea asa ca ne auzim mai pe seara. hai sa va priasca borcanele de cafea!
Comment
-
ma petre tu ai o mare problema cu sfarcu.problema nu e ca-ti place sa bei de la el ci ca de obicei sunt doua si tu tot vb doar de unu....dubios
saru-mana uko.avem educatzie civica cu desel[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment