Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mauuuuuuuuuuuu.ce faca fratili meu de baraiala.sunt plecat.veneam cu cea mai mare placere sa mai vb cu tine.mai fac aia si aia si gata:-)) .in aprilie vin si am mai mult timp.sa ai grija de atmosfera la brasov.sa il iei si pe fane sa nu te simti singur.ma gasesti pe mes mereu seara.sa ai grija de tine.
    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• hai ma ca nu e singur e cu noi
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• naspa ti-am vazut masina prin prundu acum vreo luna... asa e dissel ;)
        Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• ne-am salutat chiar.pai nu am fost ma acasa?mai treci pe la stadion pe la baieti.daca treceai in decembrie ma gaseai.va are mai petre da voi e educati nu bascaliosi ca noi.noi e fun
          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• neata Carciumari! azi ce se mai serveste pe la voi, se mananca bine?
            lipsa text

Comment

• se serveste polei pe drumuri cu zapada pe alocuri totul untr-una dintre nenumaratele gauri de pe drum

Comment

• ati inghetat bre? nu mai functioneaza carciuma?

Neatza

Comment

• neata picipoancelor! v-ati trezit?
                  lipsa text

Comment

• ne-am dezghetat )
                    sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• circumaru a fost plecat la partie
                      prost.

Comment

• a luat si din clienti )) si musamaua de pe masa ))
                        sigpic

Comment

• bine ca nu am luat ceva de baut ca nu mai nimeream drumul spre casa
                          prost.

Comment

• dar ce viteza prindea a draq musama

Comment

• ce vb ma si ce se rasucea se cunostea ca sa varsat bautura pe ia
                              sigpic

Comment

• data viitoare sa iei masa cu totu ca sa nu ne zdruncine))
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google