pe care lista nu sunt ma?
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lasal ca nu stie...
Am rezolvat dilema,am spalat masina,interior si ceva jet la exterior,cat sa imi zboare stikerele .Culmea surpriza lu Miaita a ramas(fara cerc bineinteles)la ea ma asteptam sa zboare,dar se pare ca se tine tare.Insa surpriza mea de pe luneta nu are cum sa zboare ca e cu folie ca bandourile...Sincer ii sta mai bine asa...m-am cam lecuit de stikere...
Comment
-
...ba da,chiar merge si un pulover ,doua peste
Despre zapada revin cu impresii...s-ar putea sa ai dreptate.Tocmai m-am intors de la un drum spre Olt si m-am convins dupa ce am vazut un accident live(chiar masina din fata mea),zapada de pe carosabil(destul de multa pe acolo) si chinul cu care am reusit sa urc niste pante(ma batea gandu sa opresc si sa astept vreun utilaj cu lame...dar cu chiu cu vai am reusit,la dus)Last edited by viorelu; 5 March 2010, 17:19.
Comment
-
Originally posted by costyn955 View Postdeci in final la bv e toata balamuceala astazi si noi maine mergem la spartul targului sau cum?
app. DRN-u nu e p lista, cum de-l uitarati? ...Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment