Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bai doarme si omu' cateva ore si voi vorbiti de el aici )
    >:P chiar ca sunteti rai
    tata toate iernile pleaca dimineata cu bidonu cu apa calda si inca are parbrizu intact naaaa :> naspa ca al meu e ciobit da presupun ca voi nu stiati asta :>

Comment

• cateva ore?! poi azinoapte ce ai facut?

Comment

• ) am dormit si azi noapte 9 ore chiar ) si azi de la (sincer nu mai stiu, cred ca era 3) pana la 7 ) vine iarna, intru in hibernare

Comment

• poi s-a trezit la 8 d-aia a dormit ca sa recupereze.
          ba da, stiu de "tehnica" asta cu apa calda, decat ca mie nu mi-a reusit niciodata. mereu am reusit sa inghet mai tare parbrizu. DISSSEL e meserias la asa ceva.
          era sa scriu ca esti ca ursu, intrii in hibernare, dar ma alerga Super DRN-u ca ma iau de el

Comment

• ))))))))))))))))))))))))))))))) super ex-DRN ma. acu are CDC parca, nu?

Comment

• eh, acuma e forever drn, asa il stie cel mai usor lumea

Comment

• gata? s-a lasat linistea? s-a golit carciuma

Comment

• esti odihnit, n-ai nici o treaba. maine abea esti in parametrii cand suna ceasul )

Comment

• )))))))
                    in fiecare zi dorm cate 3-4 ore ziua asta pentru ca invat "atat de mult" la scoala ) de nu mai pot

Comment

• ce viata pe unii... si "greul" abea anul viitor vine: facultatea
                      vad eu ca tu vrei sa candidezi pentru podiumul greilor cu superDRN-u si cu DISSSEL

Comment

• ))))))))))))
                        pai eu cred ca dorm noaptea mai mult decat dorm ei ziua + noaptea

Comment

• draq tu dormi concentrat
                          lasa ca parca te aud anul viitor ca nu ai mai dormit cu noptile la camin la buc

Comment

• mda.. ce o sa ma fac atunci (
                            un prieten are 12 ore intr-o zi :| de la 8 dim pana la 8 seara)
                            o sa dorm in pauze cred parchez masina in hol, langa usa, cum se suna de iesire ma duc repede si trag un pui de somn ) 10 minute * 10 pauze sa zicem.. 100 min prea putin )

le: noptile la camin nu prea o sa le dorm vreau sa ma distrez atunci ) da o sa dorm la cursuri (vise) ))
                            Last edited by hack23; 24 October 2010, 21:57.

Comment

• cum otzi putea dormi atat ca eu nu ma mai satur
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
                                cum otzi putea dormi atat ca eu nu ma mai satur
                                )))))))))))))))))))
                                adevar graiesti, Maria Ta )
                                azi pe la 7 (7 seara) facea mama MAI DORMI MULT MA? )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google