If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bai doarme si omu' cateva ore si voi vorbiti de el aici )
>:P chiar ca sunteti rai
tata toate iernile pleaca dimineata cu bidonu cu apa calda si inca are parbrizu intact naaaa :> naspa ca al meu e ciobit da presupun ca voi nu stiati asta :>
poi s-a trezit la 8 d-aia a dormit ca sa recupereze.
ba da, stiu de "tehnica" asta cu apa calda, decat ca mie nu mi-a reusit niciodata. mereu am reusit sa inghet mai tare parbrizu. DISSSEL e meserias la asa ceva.
era sa scriu ca esti ca ursu, intrii in hibernare, dar ma alerga Super DRN-u ca ma iau de el
mda.. ce o sa ma fac atunci (
un prieten are 12 ore intr-o zi :| de la 8 dim pana la 8 seara)
o sa dorm in pauze cred parchez masina in hol, langa usa, cum se suna de iesire ma duc repede si trag un pui de somn ) 10 minute * 10 pauze sa zicem.. 100 min prea putin )
le: noptile la camin nu prea o sa le dorm vreau sa ma distrez atunci ) da o sa dorm la cursuri (vise) ))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment