If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@dsl ))))))))) nu.. da m-am culcat devreme aseara si mi-au ajuns 9 ore de somn )
@uko si mie imi place vara, nu incerc sa te conving dar inca mai sunt copil si vreau sa ma joc cu zapada
@catalin am zis apa calda nu fiarta )
nu luni....duminica atunci...viorelu sa cheme fii ratacitori
Facem,duminica daca ziceti,sau sambata...e cam asa si asa.Daca facem duminica nu mai facem sambata,sau facem peste sambata,iar daca facem luni e la fel ca si cum am face duminica...deci facem marti
Acu' serios...sambata ar fi recomandat si luni eventual un fulger,sa mai umplem topicul de fulgere.Altfel duminica parca vad ca suntem max. 3 tauni.
Deci ca sa mai dau sfoara in tara trebuie sa stiu ce scriu in invitatii...asa ca azi maine,puneti ziua sigura la "aniversari LCP" eventual si o locatie daca se prefera alta plus ora...restul vad eu,macar sa fie lumea receptiva...la stres uko au mers fulgerele un timp insa s-a cam uitat topicul mai ales din cauza celui cu "Provocare la miscare" care practic a preluat cam tot ce insemna fulger...in afara de gratare cred ,desi si acolo e ceva miscare.
bun, de acord. at ramane cum a zis vio. tb sa stau cu ochii pe prognoza meteo
provocarea la miscare... are ziua ei, vinerea (ce e drept ca prin primavara ajunsasem sa facem "miscare" in fiacare seara ) dar cum nenea poro nu a mai organizat ping pong a ramas doar fotbalul celor care nu au plamani vinerea
in functie de cum ziceti si voi si ce se anunta eu propun o ieseala la gratar sambata dupa-amiaza si daca e sa facem mai devreme nu la ora normala de intalnire. bine, asta tb anuntat cand si daca ne hotaram la topicul de saptamanale
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment