Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @dsl ))))))))) nu.. da m-am culcat devreme aseara si mi-au ajuns 9 ore de somn )
    @uko si mie imi place vara, nu incerc sa te conving dar inca mai sunt copil si vreau sa ma joc cu zapada
    @catalin am zis apa calda nu fiarta )

Comment

• hacule nu cu apa calda ca il pleznesti daca e ger..cu apa rece
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• eu recomand cu rabdare sa dai gheata jos

Comment

• mei, nu fitzi rai ca e si el la inceput

Comment

• dar nu suntem rai :p

Comment

• era ...acum un an
              prost.

Comment

• deja are un an vechime?
                toate ca toate dar v-ati hotarat duminica viitoare facem ceva sau nu? (sau chem ploaia?)

Comment

• nu luni....duminica atunci...viorelu sa cheme fii ratacitori
                  prost.

Comment

• poi de ce luni? la mine in calendar duminica e 1
                    mda... mi s-a tampit calendaru de pe desktop are doar 30 de zile
                    Last edited by costyn955; 24 October 2010, 13:43.

Comment

• te uitzi pe calendaru' AZTEC ))))
                      prost.

Comment

• Originally posted by costyn955 View Post
                        toate ca toate dar v-ati hotarat duminica viitoare facem ceva sau nu? (sau chem ploaia?)
                        Da, eu sunt pentru, fara ploaie

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
                          nu luni....duminica atunci...viorelu sa cheme fii ratacitori
                          Facem,duminica daca ziceti,sau sambata...e cam asa si asa.Daca facem duminica nu mai facem sambata,sau facem peste sambata,iar daca facem luni e la fel ca si cum am face duminica...deci facem marti
                          Acu' serios...sambata ar fi recomandat si luni eventual un fulger,sa mai umplem topicul de fulgere.Altfel duminica parca vad ca suntem max. 3 tauni.
                          Deci ca sa mai dau sfoara in tara trebuie sa stiu ce scriu in invitatii...asa ca azi maine,puneti ziua sigura la "aniversari LCP" eventual si o locatie daca se prefera alta plus ora...restul vad eu,macar sa fie lumea receptiva...la stres
                          uko au mers fulgerele un timp insa s-a cam uitat topicul mai ales din cauza celui cu "Provocare la miscare" care practic a preluat cam tot ce insemna fulger...in afara de gratare cred ,desi si acolo e ceva miscare.
                          Last edited by viorelu; 24 October 2010, 14:09.

Comment

• bun, de acord. at ramane cum a zis vio. tb sa stau cu ochii pe prognoza meteo
                            provocarea la miscare... are ziua ei, vinerea (ce e drept ca prin primavara ajunsasem sa facem "miscare" in fiacare seara ) dar cum nenea poro nu a mai organizat ping pong a ramas doar fotbalul celor care nu au plamani vinerea
                            in functie de cum ziceti si voi si ce se anunta eu propun o ieseala la gratar sambata dupa-amiaza si daca e sa facem mai devreme nu la ora normala de intalnire. bine, asta tb anuntat cand si daca ne hotaram la topicul de saptamanale

Comment

• sau duminica ..poate ajung si eu
                              prost.

Comment

• eu sunt prentru dumineca sau luni .....
                                sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google