If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bun venit cataaa!
fiecare vede "cik e misto" in felul lui acuma... garantat nu prea o sa gasesti prea multi membrii pe treaba lor in "clubul" asta. restul de pareri ti le tragi singur dupa intalniri
ma..din cate mi-a povestit..e super tare..si nici nu vreau sa fie vreunu pe treaba lui ca dupaia devine plictisitor) si scuzele mele pentru prescurtarile din postu trecut cu "k". eram obisnuit asa de pe mess
...poi doar daia sunt moderatori sa fie ochii in patru-cinci.Mah chestia cu membrii asa este.Din care am ramas chiar nici macar unul nu este pe treaba lui(CU TINE IN FRUNTE))),care au fost si-au vazut de treaba lor...
Deci cine n-are treaba ?
Aha...o taiara-ti toti...
... si scuzele mele pentru prescurtarile din postu trecut cu "k". eram obisnuit asa de pe mess
soacro si-a dat seama omu' ca folosise limbaj mirc dar nu toata lumea are puteare de editare posturi ca voi la mai mult de cateva minute ))
@ vio poi asta e certitudinea ca seamana cu tine doar nu vrei sa ti se piarda neamu babysitter-eala placuta sa ai ca somnu mai e pana la el
IEEE SUNT LOG )
app sa deschid un subiect: ce parere aveti de legea astora cu gume de iarna obligatorii?
eu unu sunt de acord, dar tocmai am cumparat d-alea vara-iarna-primavara-toamna-luna-marte (doar doua), deci adio $$$
cam cat costa un set (bunicel) de iarna?
d-astea se discuta de obicei pe la topicul de legi, itp, amenzi etc, dar fiind discutii generale aici nu e pb
eu unu sunt pentru ca prea multi tampiti ies pe strazi fara a avea habar cu ce se mananca starea drumului si legatura dintre asta si cauciucuri si te minunezi cand ii vezi venind intr-un balet incontrolabil prin intersectii spre tine si tu nu ai unde sa te feresti din cauza traficului aglomerat si ... "BUF!". macar pentru rotile cu tractiunea sa fie anvelope de sezon si tot ar fi ceva.
a, scuze
pentru mine, topicul asta e universal )
cat despre ce ai zis de gume, nasol.. sper sa nu fiu si eu printre aia scoala am facut-o pe zapada, da na.. cateva ore de condus, cam degeaba )
setu din ce am vazut la amat ar fi 680 pt anvelope motrio(cica un fel de krmoran)...
ma care stie pe unde gasesc si eu material pentru tapitat(ceva gen materialu de pe scaune)???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment