If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
scuzati ca va intrerup discutia :*
shaman mersi pentru vremea frumoasa )) am mai cremuita un pic ) da acu se pusese deja prafu si mi-era sa nu se zgarie
aaa...pai ce facusi,ne intrerupsasi din dezbateri?
Da' ai intrebat shamanu ce vremuri vin in zilele urmatoare?...unii zic ca ar fi chiar rost de ceva drifturi pe un pic de namet...sau macar o bruma acolo
vezi ce vreme frumoasa e cand ma plictisesc la birou si nu ies din firma?
cand plec pe teren imi fac de lucru si incep sa stric vremea
vio, bruma a venit de saptamana trecuta tu dimineata parca plecai la munca, nu te-ai intalnit cu ea?
vin si nametii, stai sa uite membrii ca nu au cauciucuri si nu sunt pregatiti de dat cu sania
))) pai sper sa vina zapada ca vreau sa fac niste drifturi (sper ca DOAR controlate)
pai mai cata, in locu' tau, daca eram la birou, chemam nu numai ploaia, ci si niste uragane, sa zicem ca si tornade sau tsunami (mai greu d-astea)
si apoi pe traseu, soare cat se poate )
poi nu-mi iese ma. tb sa fiu implicat in mijlocul evenimentelor ca sa fie ce vrei tu
lasa ca azi ma uitam pe la pranz pe camere live din tara si era pe prima pagina seismograful astora de la fizica pamantului si erau pe partea cu hiamplification niste vatzaieli de mai mare dragu. ma si gandeam "nu o incepe si ala pe low amplif sa se batzaie sa vezi ce dispar din birou instantaneu si nu stiu astia de ce"
))) pai sper sa vina zapada ca vreau sa fac niste drifturi (sper ca DOAR controlate)
pai mai cata, in locu' tau, daca eram la birou, chemam nu numai ploaia, ci si niste uragane, sa zicem ca si tornade sau tsunami (mai greu d-astea)
si apoi pe traseu, soare cat se poate )
o fi el shaman da e de level 3))) chiama ploi,sperie norii , zgorneste ceatza....maruntzisori din astea .....nu si a luat toate gradele in shaman-erie))))))))))))))
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
poi nu-mi iese ma. tb sa fiu implicat in mijlocul evenimentelor ca sa fie ce vrei tu
lasa ca azi ma uitam pe la pranz pe camere live din tara si era pe prima pagina seismograful astora de la fizica pamantului si erau pe partea cu hiamplification niste vatzaieli de mai mare dragu. ma si gandeam "nu o incepe si ala pe low amplif sa se batzaie sa vezi ce dispar din birou instantaneu si nu stiu astia de ce"
...ce zici maica?
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
hello! fratilor ajutati-ma si pe mine cu o problema.
am nevoie de revista autoshow in format pdf. de fapt ma intereseaza doar paginile 39+41. daca poate cineva sa ma ajute sa imi dea un pm cu link-ul sau sa posteze aici imaginile ca sa pot sa le downloadez si eu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment