Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• scuzati ca va intrerup discutia :*
    shaman mersi pentru vremea frumoasa )) am mai cremuita un pic ) da acu se pusese deja prafu si mi-era sa nu se zgarie

Comment

• aaa...pai ce facusi,ne intrerupsasi din dezbateri?
      Da' ai intrebat shamanu ce vremuri vin in zilele urmatoare?...unii zic ca ar fi chiar rost de ceva drifturi pe un pic de namet...sau macar o bruma acolo

Comment

• vezi ce vreme frumoasa e cand ma plictisesc la birou si nu ies din firma?
        cand plec pe teren imi fac de lucru si incep sa stric vremea

vio, bruma a venit de saptamana trecuta tu dimineata parca plecai la munca, nu te-ai intalnit cu ea?
        vin si nametii, stai sa uite membrii ca nu au cauciucuri si nu sunt pregatiti de dat cu sania
        Last edited by costyn955; 28 October 2010, 18:20.

Comment

• ))) pai sper sa vina zapada ca vreau sa fac niste drifturi (sper ca DOAR controlate)
          pai mai cata, in locu' tau, daca eram la birou, chemam nu numai ploaia, ci si niste uragane, sa zicem ca si tornade sau tsunami (mai greu d-astea)
          si apoi pe traseu, soare cat se poate )

Comment

• poi nu-mi iese ma. tb sa fiu implicat in mijlocul evenimentelor ca sa fie ce vrei tu
            lasa ca azi ma uitam pe la pranz pe camere live din tara si era pe prima pagina seismograful astora de la fizica pamantului si erau pe partea cu hiamplification niste vatzaieli de mai mare dragu. ma si gandeam "nu o incepe si ala pe low amplif sa se batzaie sa vezi ce dispar din birou instantaneu si nu stiu astia de ce"

Comment

• Originally posted by hack23 View Post
              ))) pai sper sa vina zapada ca vreau sa fac niste drifturi (sper ca DOAR controlate)
              pai mai cata, in locu' tau, daca eram la birou, chemam nu numai ploaia, ci si niste uragane, sa zicem ca si tornade sau tsunami (mai greu d-astea)
              si apoi pe traseu, soare cat se poate )
              o fi el shaman da e de level 3))) chiama ploi,sperie norii , zgorneste ceatza....maruntzisori din astea .....nu si a luat toate gradele in shaman-erie))))))))))))))
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• ))))))))))))) :-ss
                daca vine un cutremur de peste 7 grade, cred ca din liceu nu o sa mai ramana niciun zid in picioare

Comment

• Originally posted by costyn955 View Post
                  poi nu-mi iese ma. tb sa fiu implicat in mijlocul evenimentelor ca sa fie ce vrei tu
                  lasa ca azi ma uitam pe la pranz pe camere live din tara si era pe prima pagina seismograful astora de la fizica pamantului si erau pe partea cu hiamplification niste vatzaieli de mai mare dragu. ma si gandeam "nu o incepe si ala pe low amplif sa se batzaie sa vezi ce dispar din birou instantaneu si nu stiu astia de ce"
                  ...ce zici maica?
                  prost.

Comment

• optimistule
                    pun priu k la 6.5 cade
                    ce zic ma?
                    uita-te aici http://mobotix.ro/ro/index.php?id=10053&lang=ro
                    si da-i pe prima camera

Comment

• ce e ma acolo osciloscopu cu inimioara)
                      prost.

Comment

• mai rau. e o tresarire printre primele randuri si la low amplif, ai cazut cumva din pat de dimineata?

Comment

• hello! fratilor ajutati-ma si pe mine cu o problema.

am nevoie de revista autoshow in format pdf. de fapt ma intereseaza doar paginile 39+41. daca poate cineva sa ma ajute sa imi dea un pm cu link-ul sau sa posteze aici imaginile ca sa pot sa le downloadez si eu.

stima
                          fara

Comment

• alea cu sandero stepway concept de la brazilieni sau care?

Comment

• alea cu noul kit de sandero. l-am avut ieri montat pe masina. arata bestial. numai ca nu am avut voie sa ii fac poze pana nu se da omologarea.
                              fara

Comment

• neata colegi! cine da o cafea tare?, sa se trezeasca si Bucurestiul
                                pacientii mei, dorm la ora asta!
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google