Originally posted by Solenza(R)
View Post
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by leomcvbaietii cu loganilii, mergeti intr-o zi la ........sti? Am inteles de la ...... ca in zona accea ar fi un drum foarte bun pentru ......... Ne dam putin p-acolo... Si fara taxa de inscriere. Ce ziceti?
acu va arde de intrecerii si mai discutatii ca ........ Pe forum unde suntem urmariti.......plm
logan club nu este un club de raceri
Originally posted by solenza(r) View Postsalut. Am inteles ca aici ma pot prezenta.
Eu is' cristi. Am 16 ani, prima masina pe care o voi conduce va fi o solenza. Ma rog, cam atat. Bine v-am gasit!
23hec m-a adus pe forum, suntem prieteni de cand aveam ~6-7 ani.
O poza si cu masina.
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Ok MAN, n-am stiut lucrul asta, oricum nu sunt prea multi extremisti..stai linistit. ;)
@DISSSEL: Te agiti degeaba, pentru ca eu am vrut sa particip, dar situatia a fost de asa natura incat n-am putut ajunge. ;)Last edited by LEOMCV; 14 November 2010, 19:44.Domina ca sa nu fi dominat!
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View Postnu va inteleg ...s au facut legale tocmai sa nu se mai faca ilegale.....si nimenii......doar dnf u
acu va arde de intrecerii si mai discutatii ca ........ Pe forum unde suntem urmariti.......plm
logan club nu este un club de raceri
aici e carciuma....si nuai 18 ani...asa ca )) te a mintit hecu....glumem
Comment
-
gata baieeeetziiii, aici e veselie... va servesc cu un pahar de bereeeeAttached Files
Comment
-
Originally posted by uko View Postgata baieeeetziiii, aici e veselie... va servesc cu un pahar de bereeee
daca mai beam o halba d-asta, faceam hernie )Attached Files
Comment
Comment