If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
usor discutia o da in haos )
ori sunt prea obosit ori chiar incepe sa nu se mai inteleaganimic
draq stie ce e ala? (EEE PARCA!)
dormeam dar am lasat mainile pe taste
deci moooorrr )
ma uit pe mess si ce vezi: tedu e sub desk ... ca la desk nu mai are loc
hack-u e la bucuresti... cred ca s-a dus la bleizer sa-i arate cum se fac niste clatite oricand oriunde
uko pedaleaza la niste melodii de imi ia un minut sa citesc titlul
disssel nici macar nu mai exista pe mess... daca vreau sa-l intreb ceva ori strig la el sa ma auda toata scara ori scriu pe forum
-draq stie ce e ala?
- nuuu stiuuuu )) . daca nu ma insel se poate juca si cu peitrele de rummy si cu carti. e putin mai complicat, ne mai explica uko odata.
eu ma bag la un film, mai vb peste 2 ore.
maaaaa ia da-timi si mie id`urile voastre pe pm ca eu n-am niciunu ) sa va vad si eu ce faceti in timpul liber de 3 sutimi in care nu scrieti pe forum )
@uko: da .. e poza mea de cand eram tanar si in putere :> :> :>
-draq stie ce e ala?
- nuuu stiuuuu )) . daca nu ma insel se poate juca si cu peitrele de rummy si cu carti. e putin mai complicat, ne mai explica uko odata.
eu ma bag la un film, mai vb peste 2 ore.
mai trebuiau piesele de sah si de table si era ceva cu adevarat simplu ) le adaugam pe toate in blender si scoteam twister din ele
da lung film ai de tine 2 ore pt mine un film de 5 minute acuma e problematic... nu apuc sa vad cum se termina
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment