eee???....
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
aaaaaa, mi-e mila de tine dsl... plimbate-as cu avionu toata ziua si sa te parasutez acolo unde e sageata.Attached Files
Comment
-
Originally posted by dany_av View Postaaaaaa, mi-e mila de tine dsl... plimbate-as cu avionu toata ziua si sa te parasutez acolo unde e sageata.
am gasit la debara...compot de piersici,de struguri albi si negrii,de cirese si de visine....
....
Originally posted by dany_av View Postmai bine te duci in patNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
25
arunca un ochi aici : Cladirea Taipei 101, ridicata in 2004, are 101 etaje si o inaltime de 509 metri, fiind omologata ca cea mai inalta din lume. Tot Taipei mai detine un record si anume a celui mai rapid lift din lume, care poate sa atinga o viteza maxima de 1010 metri / minut la urcare si 600 metri / minut la coborare.
o nimica toata....
Comment
-
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by dany_av View Post25
arunca un ochi aici : Cladirea Taipei 101, ridicata in 2004, are 101 etaje si o inaltime de 509 metri, fiind omologata ca cea mai inalta din lume. Tot Taipei mai detine un record si anume a celui mai rapid lift din lume, care poate sa atinga o viteza maxima de 1010 metri / minut la urcare si 600 metri / minut la coborare.
o nimica toata....Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by dany_av View Postnici tu nu dormi???
platesti bine si iti zic eu unde sta dsl. mergem sa ii mancam compotul
Originally posted by uko View Postputeam sa jur ca aasta vei raspunde
ok, vin sa iau compotulNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment