Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• neatza...
    bine draq ca m-am tirat aseara ca daca mai stateam si eu... draq se mai trezea dimineata
    lasam masinle acolo

Comment

• Neatza! Nimic pe la carciuma.... normal sunteti obositi, unii dupa fotbal, altii dupa whist...

Comment

• Originally posted by uko View Post
        Neatza! Nimic pe la carciuma.... normal sunteti obositi, unii dupa fotbal, altii dupa whist...
        plecam sau nu mai stam? ))) ca eu deja aveam ochii in buzunaru de la piept

Comment

• exact UKO! Castigai la wist de data asta dar asta pt ca e alcol la mijloc....

Comment

• Neatza baietii cu Loganili!!! Haideti la un NESS!
            cana-nescafe1.jpg
            Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• Neatza loganisti! Hai la cafea, nu mai dormiti ca viatza e scurta si nu merita dormita

Leo, mi-ai luat-o inainte neatza
              Attached Files
              Last edited by uko; 21 November 2010, 09:46.

Comment

• neata colegi loganari si carciumari!
                le vreau pe toate de la LEO si de la UKO. asa o sa fiu treaz toata ziua, azi incep iar petrecera, este mirul, alta distracti in alt local
                lipsa text

Comment

• neata colegi .. bleizer oprete`mi si mie una

Comment

• neatza.
                    deci bleizer stie ca eu am cana rosie .
                    prima cana e a mea
                    sa ne traiesti 100 de ani fara reparatii ca se duce bine pe instalatie cafelina

Comment

• Neatza baieti :P ,eu cred ca am bauto pe a treia ca semana cu ea
                      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• ooo. nenea KTL-u. bine ai trecut pe la carciuma

Comment

• Cataline cu ce te mai servim domn'e?Doar fa comanda,ca baietii se ocupa...numai delicatesuri gasesti pe aici,"carciuma" e doar de paravan asa

Comment

• Ma va las singuri si va faceti de cap....
                            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                            prost.

Comment

• noi ne facem de cap iar voi la somn

fratiloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooor, sa petrecem, au plecat sefii, sa ne facem de cap, toata lumea pe meseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                              am venit de la botez, unde si sticla dansa singura pe masa
                              http://www.youtube.com/watch?v=H4-oD6DhvJc - ascultati-o, e de petrecut toata noaptea!
                              lipsa text

Comment

• netza...care mai inchis ma in carciuma????????????????????????????
                                Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google