If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nici pe mine, chiar am fost odata cu el, nu aveam ce face si m-a luat sa-l ajut la dozatoare, cand le-a deschis, am ramas blocat si mi-a zis tipul....ssst, mergi pe burta ca fraierii nu cunosc
si i-am zis ca trebuie sa faca ceva sa le curete, altfel cineva se imbolnaveste si iese nasol.
ce cafea e aia la dozator be? am un pacient care lucreaza la NESS si au imprastiate tonomatele alea de cafea prin toata Romania....cica sunt varza de murdare in interior, furtunasele de plastic sunt nespalate, apa e de unde gaseste, se pune cafea, zahar, lingurite cu mana, fara manusi.....murdare, si nespalate, atentie mare la astfel de aparate.
vai )))) si eu beau de pe la scoala ) dar am vazut cand il desface ala, e curat ))
Neatza
mestere , asta e cel de india si argentina... nu vei vedea la noi asa ceva. si la ph1 erau diferite farurile, cd era unu vdo, unele aveau cutie hidramata la 16v si ele erau chele, fara servo, geamuri... ai intrat in alta arie
nu. se fac aici ckd-uri (ansamble ale autovehiculelor) si pleaca in maroc, iran, columbia ..., acolo find doar linii de montaj (doar se asambleaza). nu trimit masinile asamblate deoarece, schimbanad continentul, trebuie platita vama, asa costurile sunt foarte mici. de ce stau eu sa iti explic poro??
asa e! cand sunt facute pentru export au alta prezenta si alta finisare
Salut.
Referitor la partea cu piesele din tabla,sunt aceleasi piese cu cele care se fac pentru intern.Cu unele mici retusuri,dar si alea merg la CKD-uri.Chiar si cu retus sau fara.
Vorbesc in cunostinta de cauza.
Numai bine.
mestere , asta e cel de india si argentina... nu vei vedea la noi asa ceva. si la ph1 erau diferite farurile, cd era unu vdo, unele aveau cutie hidramata la 16v si ele erau chele, fara servo, geamuri... ai intrat in alta arie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment