neata lume. La multi ani celor sarbatoriti si multa sanatate
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ie colegi nostrii intititulai IONI ...nu uitati pe hacu
..neatza lumeeee...
Va anunt ca incepand de azi o sa vin doar la intalniri virtuale (adica stau cu biciu pe voi doar pe net )pe perioada nedeterminata....la intalniri o sa ramana CIA sa va" pazeasca" sa nu faceti prostii))Last edited by DISSSEL; 9 January 2011, 14:35.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
he he neatza
multumesc celor care ne-au urat la multi ani
mersi diesel ca le-ai reamintit ))))
de... daca mereu ma prezint ca hec ))
si mi-am adus aminte de o faza.. o amica (blonda), dupa juma de an vorbea cu alta amica de-a mea si cand i-a zis ca ma cheama ionutz, a zis "pai nu-l cheama hec? :|" ))))))))))))) doamne..
Comment
-
))) da.. aveam de gand sa imi pun pseudonim hack dar desigur ca au comentat ai mei, ca ce e aia hack in buletin 8-|
p.s.: ca sa nu fiu batut de uko, rectific pentru postul de mai sus. Disssel nu diesel )))
ea mereu vrea sa scriem corect )) eu scriu ca in dictionar, diesel )
pana la urma era PANTA sau RAMPA?
Comment
-
Originally posted by hack23 View Post))) da.. aveam de gand sa imi pun pseudonim hack dar desigur ca au comentat ai mei, ca ce e aia hack in buletin 8-|
p.s.: ca sa nu fiu batut de uko, rectific pentru postul de mai sus. Disssel nu diesel )))
ea mereu vrea sa scriem corect )) eu scriu ca in dictionar, diesel )
pana la urma era PANTA sau RAMPA?Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment