Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la multi ani ionilor si ioanelor! avem 3 in club , atatia stiu eu : unu mic : hack, unu mediu: day-u', unu mare: cia. sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
      pai ce treab am eu ma cu motorina???
      poate ti-e sete

Comment

• va multumesc....abia acum am putut sa intru pe forum....sunt prins cu beutura))..si nu prea am timp

Comment

• pai sti tu sa bei?

hai la multi ani!
          Last edited by cosminlada; 7 January 2011, 22:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• La multi ani !ionilor pozitivi si day negativ.day nu bea asa s-a nascut.petre tu nu esti ma bautor de motorina dar esti asa ...mai alunecos.
            [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Multumim
              @diesel.. adica Disssel ))) stiam ca ai masina aia de serviciu pe diesel :> ) deci ai treaba cu dieselu )

btw.. calendaru meu n-are luna ianuarie ))

Comment

• nu hecule, la tine trece mai repede timpul esti deja in februarie

Comment

• nu nu.e fat frumos.creste intr-o luna cat altii in 2.deci calendaru e perfect pentru el.
                  [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• fat frumos juca la pitici

Comment

• neata gurmanzilor! azi ce mai mancam? uko, mai esti in bucatatarie?
                      lipsa text

Comment

• Neatza! Nu sunt in bucatarie... ci in dormitor de abia am facut ochi

Comment

• aha, neata ochisori! azi ne faci cate-o omleta?
                          lipsa text

Comment

• din pacate ma grabesc sa plec, nu am timp nici macar eu sa mananc, dar mai avem bucatari in club

Comment

• Buna dimineata! Weekend...ce planuri aveti astazi ca doar nu stati toata ziua la carciuma.Eu am dat cafeaua ieri dimineata,azi nu ma serveste nimeni si pe mine?
                              CARPE DIEM!

Comment

• azi planuri de distractie si plimbare, seara de dragoste si noaptea de mangaieri
                                rautaciosule, da si azi cafelina!
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google