seara baeti
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Bleizer View Postnu pot, sunt racit rau de la Craciun si o tin de atunci pe augumentin
Take care.
Comment
-
UKO, la mine nu mai merg medicamentele si siropurile slabe, trec direct la forta majora, numai asa imi revin, altfel nu, mama mea stie, e medic, acum la pensie si stie ce-mi zice si ce face
cosmine, daca iau tuica in urmatoarele ore imi pregatesti inhumarea, augumentinu e cel mai al drak medicamentlipsa text
Comment
-
Originally posted by Bleizer View PostUKO, la mine nu mai merg medicamentele si siropurile slabe, trec direct la forta majora, numai asa imi revin, altfel nu, mama mea stie, e medic, acum la pensie si stie ce-mi zice si ce face
cosmine, daca iau tuica in urmatoarele ore imi pregatesti inhumarea, augumentinu e cel mai al drak medicamentNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
lasati ma omu in pace.el nici nu are vata pt nas si voi l-ati si bagat la pastrat.ia cu cafea si esti ca nou.va zic ceva ce nu e aberatie.aici daca te duci la doctor ca esti racit ,ti-e rau chestii d-astea normale in afara de 150 e consultatzia iti dau si medicamente:PARACETAMOL.pe bune.la orice paracetamol zici ca e cel mai al dreaq leac[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
pentru doritori
Comment
-
Originally posted by bitza_bik View Postlasati ma omu in pace.el nici nu are vata pt nas si voi l-ati si bagat la pastrat.ia cu cafea si esti ca nou.va zic ceva ce nu e aberatie.aici daca te duci la doctor ca esti racit ,ti-e rau chestii d-astea normale in afara de 150 e consultatzia iti dau si medicamente:PARACETAMOL.pe bune.la orice paracetamol zici ca e cel mai al dreaq leacNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment