ce e aici ma aa
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA e cineva sanatos aiciiiiiiiii?????????????
...nici unu ...nici macar ecoul nu e intoarce...
..auzi "miter tuci-uriu" )))))))))))))))))))))))))))) - sa schimbi numele de la "loganist de 5 stele"
..aa uite ca a aparut si roacheru de bitza )) ce zici vereee s a dat drumu la net si in olanda)))Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
seara buna la cafengii.nu s-a dat drumu la net ci aveam.te-ai trezit ursule si tu dupa 10 ore...am promis ca nu mai deranjez lumea si incerc sa ma tin de promisiune,desi e greu.citesc seara mereu pe forum si am vazut ca deja erati ...usor blocati si am zis hai ma sa mai variem olea.o sa mai pun pozee in week end daca nu sunt prea copil la faza asta.supra era de drift preparata.si mai sunt vre-o ...100 astfel masini in zona.
numa tigani pe forum domne si bosorogi.mai e somnambula care........sta numa la munca sau e pe net si ea nu stie.bleizer..are taste lipite de deget si mi-ii strica si p-aia doi mici tuciuri.
toate cele bune si scuze daca nu am fost suficient de matur.astia sunt cei 7 ani de dupa casa.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment