nici nu a apucat sa vina la intalniri si a si luat ban.
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
am citit , ms alin, o merita
..eu nu inteleg copii astia .... ce castiga ? imparte borcea banii cu ei.? )))
...si eu sunt microb de camd ma stiu dar chiar asa sa cazi asa in penibil, nu intelegNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Eu nu am nimic cu el, am purtat o discutie sincer. Un pic si de bascalie dar am spus ca haide ma e pitestean si tine. A sarit calul dupa parerea mea.
Nici macar report nu i-am dat, sincer ...
Va salut!
Iar acel comunicat pe care l-a pus el mi se pare de cea mai joasa speta. Daca ai si facultate si master nu cred totusi ca poti fii in stare sa pui asa ceva. Anyway, imi pare rau!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostEu nu am nimic cu el, am purtat o discutie sincer. Un pic si de bascalie dar am spus ca haide ma e pitestean si tine. A sarit calul dupa parerea mea.
Nici macar report nu i-am dat, sincer ...
Va salut!
Iar acel comunicat pe care l-a pus el mi se pare de cea mai joasa speta. Daca ai si facultate si master nu cred totusi ca poti fii in stare sa pui asa ceva. Anyway, imi pare rau!Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Neatza! Tre sa o punem de o petrecere, sa petrecem iarna asta sa se duca si ya odata!
Comment
-
Pina la urma, care-i treaba cu regionala Mioveni? Se tine, sau e la sto'?
Comment
-
De ce alex, ca anu trecut a fost regionala arges si ne-am ocupat si noi si la sf tot regionala mioveni a fost si "ce regionala super au facut baietii de la mioveni" si tot asa. Macar anul asta sa vedem ce o sa iasa daca intr-adevar o sa fie regionala mioveni. App, ce mai zice conducerea de schimbarule de titulatura? Eu vreau postul de meteorologUL de serviciu )Last edited by DISSSEL; 22 March 2011, 00:41.
Comment
Comment