Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PoRo View Post
    Cate intepaturi.... Asta e cei care am fost la finenta suntem " cocalary , gay ..."
    tu sti bine de cine vorbeam....

Originally posted by dany_av View Post
    daca veneai la ora la care e stabilita intalnirea gaseai pe toata lumea. e valabil si pt costi.mmc.
    daca atzi fi stat 10 min va s fi gasit....
    Last edited by DISSSEL; 1 September 2011, 09:14. Reason: Automerged Doublepost
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• mah adevarul e ca s a asteptat pana la si 15 si 20 ... Petrica iar ai dormit ma taty?)

Comment

• Dupa ce ca ati pus niste ore de intalnire de comun acord tot voi nu le respectati, cat despre locul unde ne intalnim nu prea cred ca e asa important.

Sa spuna cei care vin la finante de vreo saptamana daca s-a luat cineva de ei sau au fost deranjati de ceva.

Nu trebuie sa devina obligatie clubu asta, daca se vrea se vine si se face orice si oriunde.

Apropo de raceri, masini tunate si alte "alea"...e un club de masini si asta ne-a adus sa fim impreuna -masina-, altfel nu ne cunosteam nici acum. Mi se pare normal sa vreau sa vad o masina sa aud o scartaiala pe langa altele, nu stiu ce vi se pare voua ca e deplasat.

Cat despre catalogarile celor care se duc acolo nu vad daca isi au rostul.

Apopo de ce spune petre ca am zis eu "hai sa mergem ca nu ne baga nimeni in seama" e luata din context sau atunci ai ajuns tu si asa ai inteles. era vb de altceva, pompy chemase pe cineva care nu l-a bagat in seama si eu faceam o gluma, ca sa clarificam si situatia asta.

Deci propun sa nu ne mai pistonam unii pe altii ca nu are rost, ajungem la alte alea si asa unii dintre noi au ajuns, nu cred ca suntem niste pusti sa ne certam in fata blocului.
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Cocalarilor..vineri pana la urma unde mergem cu cei de la bucuresti?
          AG 16 Y M A

Comment

• "cocalarule" nu stiu vedem noi unde mergem sa speram ca nu ploua

DRN are perfeca dreptate
            sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• Originally posted by Champion View Post
              mah adevarul e ca s a asteptat pana la si 15 si 20 ... Petrica iar ai dormit ma taty?)
              dA AM DORMIT ....SI O SA DORM SI LA URMATOARELE INTALNIRI DE AZI INAINTE....
              LA FINANTE CRED CA VA PUTEATI DUCE IN FIECARE ZI....NU SI IN TIMPUL INTALNIRILOR
              prost.

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                Cocalarilor..vineri pana la urma unde mergem cu cei de la bucuresti?
                In parcare la FINANTE, parca a ramas sa facem un gratar in padure la FAGET.
                sigpic

Comment

• ce tuna si fulgera p-aici si eu nu mai pot de ras
                  dracii mosului va urez clubareala si ambalare placuta (de motoare) si va spun doar ca e pacat ca ati ajuns la discutii d-astea, nu am participat la intalnirea respectiva, nu stiu despre ce e vb si pe ce va impungeti dar e pacat.
                  sa ne vedem cu bine in trafic.

Comment

• Originally posted by MariusDorin View Post
                    Dupa ce ca ati pus niste ore de intalnire de comun acord tot voi nu le respectati, cat despre locul unde ne intalnim nu prea cred ca e asa important.

Sa spuna cei care vin la finante de vreo saptamana daca s-a luat cineva de ei sau au fost deranjati de ceva.

Nu trebuie sa devina obligatie clubu asta, daca se vrea se vine si se face orice si oriunde.

Apropo de raceri, masini tunate si alte "alea"...e un club de masini si asta ne-a adus sa fim impreuna -masina-, altfel nu ne cunosteam nici acum. Mi se pare normal sa vreau sa vad o masina sa aud o scartaiala pe langa altele, nu stiu ce vi se pare voua ca e deplasat.

Cat despre catalogarile celor care se duc acolo nu vad daca isi au rostul.

Apopo de ce spune petre ca am zis eu "hai sa mergem ca nu ne baga nimeni in seama" e luata din context sau atunci ai ajuns tu si asa ai inteles. era vb de altceva, pompy chemase pe cineva care nu l-a bagat in seama si eu faceam o gluma, ca sa clarificam si situatia asta.

Deci propun sa nu ne mai pistonam unii pe altii ca nu are rost, ajungem la alte alea si asa unii dintre noi au ajuns, nu cred ca suntem niste pusti sa ne certam in fata blocului.
                    ai maree dreptate.punct.
                    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ce vroiam sa punctez defapt este ca stiti bine cat am incercat sa nu fim catalogat ca si club de raceri sa nu avem probleme si acum dintr o data atzi mutat intalnirile oficiale la finante, dar daca asta este dorinta membrilor binenteles ca o respect.
                      sa ne vedem cu bine....in trafic
                      prost.

Comment

• Ambitiile unor membrii se pare ca vor micsora numarul celor prezenti la intalniri. Mult succes in continoare, si intalniti-va cand vreti. La 19, la 20, fiecare cu prietenii lui.
                        Sa ne vedem cu bine, la fotbal.

Comment

• pacat...mai aveam un piculetz si faceam si eu un an in club dar vad ca incet incet se alege praful.....trist

Comment

• aline unde vezi tu ca sa micsorat nr membrilor? daca nuti place locatiile si vrei fotbal..iti dau io o minge sa aalergi dupa ia...noi avem club de auto nu de fotbal.cui ii place vine cui nu...nuinimeni obligat.
                            uko cine a zis ca se alege praful..stai linistita ca nu o sa se aleaga.garantez .
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Stiu ca nu's obligat si de asta nu o sa mai vin.

Comment

• Florin are drepate , clubul e auto, fotbalul il facem asa ca activitate conexa in cadrul clubului sa da m suncile jos (ce sti tu dnf ule) )
                                uko nu s a ales prafu nici cand ne intalneam 3 pesoane sambata ,nu o sa se observe ca nu mai vin 2 ...3 membri
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google